8000 TL laptop önerisi

2. el ya da sıfır 8000 TL'ye ne laptop alınır ne sistem bütçenin yükselmesi şart.

2. el ya da sıfır 8000 TL'ye ne laptop alınır ne sistem bütçenin yükselmesi şart.
Sistem dizilir gayette.

Hocam fiyatı biraz açarsak şu laptop efsane gibi F/P ürün Valorant'ı 80-90 FPS oynar.https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82vg00gptx-pm-HBC000059XX65

Oynar de miyim 80-90FPS oynuyorum diyeyim çünkü bu laptop bende var.
Kardeşinin CS2'de düşük ayarlarda FSR açık şekilde 40FPS oynamasını istiyorsa neden olmasın?

Sistem dizilir gayet de.

Dizebilirsen diz tabii boş kasa ortada duracaksa bende dizerim bunun monitörü var klavyesi var mouseı var kulaklığı falan var kolaymı sence. Hem ne toplayacaksın cidden merak ettim. Fiyatlardan haberiniz yok herhalde.

Sistem dizilir gayette.

Kardeşinin CS2'de düşük ayarlarda FSR açık şekilde 40FPS oynamasını istiyorsa neden olmasın?
Sistem istesem laptop yazmazdım mantığken. Küçük kardeşim için alıyorum. Ahım şahım bir laptop olmasına gerek yok. Gündelik olarak kullanacağı, gerektiği zamanda oynayacağı bir laptop istedim. Gidipte demedik ki bana hikayeli oyun açacak sistem önerir misiniz diye? :D

Sistem dizilir gayet de.

Ben bu laptopla CS2'de 80-90FPS oynuyordum düşük ayarlarda ama en azından PC değiştim bu dediğim laptopuda kardeşim kullanıyor.

Sistem istesem laptop yazmazdım mantığken. Küçük kardeşim için alıyorum. Ahım şahım bir laptop olmasına gerek yok. Gündelik olarak kullanacağı, gerektiği zamanda oynayacağı bir laptop istedim. Gidip de demedik ki bana hikayeli oyun açacak sistem önerir misiniz diye? :D

Yani hocam dediğim laptopla Batman Arkham oyunlarının hepsini 60 FPS yüksek ayarlarda oynuyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı