8000 TL Laptop Önerisi

vassili61

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
16
Arkadaşlar merhaba. Benim yaklaşık 8000 TL civarı bir bütçem bulunuyor. Sürekli şehir değiştirmek zorunda kaldığım için masaüstü sistem kuramıyorum. Fazla oyun oynayan ve çizim programları kullanan birisiyim.
Güzel bir laptop almak istiyorum ama en büyük korkum uzun kullanımda (2-3 yıl) ısınma problemleri ve dolayısıyla FPS düşüşleri. Son zamanlarda ekran kartı performanslarına hakim olamadım dolayısıyla bu konuda pek bir bilgim yok (Örneğin 1060-1070 farkı).
Benim için vazgeçilmez olan ekranın 17.3" olması ve uzun kullanımda (2-3 yıl) bana ısınma problemlerinden dolayı performans düşüşü yaşatmayacak bir model olması. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alienware 17'yi öneririm. Soğutma olarak sağlam laptoptur ve tasarımı da hoştur bana göre. Tam 8000₺ değil fakat küsüratı da bulunmakta ancak kasa kalitesi ile birlikte ömürlük diyebilirim.
Dell Alienware Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı
 
Bence 1070’li modellere bakılmalı. Aradaki fark yüksek.
Arasındaki fark fazla olabilir ancak çoğu oyunu full hd çözünürlükte ve ultra ayarlarda(varsa) ferah bi şekilde çalıştırıyor. He abartılacaksa 8x anti-aliasing vesayr yapılacaksa seçilebilir ancak bana kalırsa hiç de gerek yok 1060 bence her işi görür düzeyde.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı