8000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Size sistem toplamak ayrı bir zevkli olur.

Toplam 8357 TL.

@Zakramoreas bunu alırsanız çok memnun olacağınızı düşünüyorum, hayırlı olsun :).

Size sistem toplamak ayrı bir zevkli olur.

Toplam 8357 TL.

8329 TL. @RPM.
İkinizinde eline sağlık, güzel sistemler olmuş. Ama Yüksek RPM’in sistemindeki SSD biraz yetersiz kalır. 480 GB’lık koyabilirsin, ya da 1 TB HDD ekleyebilirsiniz.

8392 TL, RAM iki adet. Hocam indirim kovalama şansınız varsa böyle bir sistemi 150-200 lira kadar daha ucuza getirebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben Zalman N5 MF kasayı yaklaşık 1 ay önce 363 TL'ye almıştım, şu an 430 TL olduğu için i3 kullandım. Aynı şekilde hepsiburada indirimlerinde H410M-A PRO'yu 530 TL'ye almıştım.
Bu sisteme alternatif olarak hazır bir sistemi özelleştirmelerle almanızı önerebilirim.
i5 10400F, RAM iki adet olarak özelleştirilip alınabilir. 8150 TL'ye geliyor monitörle beraber. Biraz daha düşük kalite bir sistem ama bütçeniz açısından daha iyi olacaktır.

İkinizinde eline sağlık, güzel sistemler olmuş. Ama Yüksek RPM’in sistemindeki SSD biraz yetersiz kalır. 480 GB’lık koyabilirsin, ya da 1 TB HDD ekleyebilirsiniz.
Üst limit biraz daha zorlarsam 8500 TL olarak belirlenecektir. O fazladan gelen limitle HDD alarak dengelerim diye düşünüyorum :) Vallahi dostlar ne desem bilemedim. Sistemlerin hepsi birbirinden güzel :)

Üst limit biraz daha zorlarsam 8500 TL olarak belirlenecektir. O fazladan gelen limitle HDD alarak dengelerim diye düşünüyorum :) Vallahi dostlar ne desem bilemedim. Sistemlerin hepsi birbirinden güzel :)
O zaman bunu ekleyin önerilen sistemlere, başka sıkıntı kalmadı sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı