8000 TL monitör önerisi

ali1370

Megapat
Daha fazla  
Aradığım özellikler;
-1080p
-Maksimum 25"
-En az 144Hz.
Gecikmesi düşük diye renklerin çok kötü olmadığı veya tam tersi olmayan ortalama kullanıma hitap eden bir monitör arıyorum.
Bütçem dahilinde gecikmesi düşük oyun oynamaya da müsait renk doğruluğunun parlaklığın yüksek olduğu monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şu an için bunu bulabildin ama kötü yorumlar da gördüm fikirleriniz nedir?

Aradığım özellikler;
-1080p
-Maksimum 25"
-En az 144Hz.
Gecikmesi düşük diye renklerin çok kötü olmadığı veya tam tersi olmayan ortalama kullanıma hitap eden bir monitör arıyorum.
Bütçem dahilinde gecikmesi düşük oyun oynamaya da müsait renk doğruluğunun parlaklığın yüksek olduğu monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şu an için bunu bulabildin ama kötü yorumlar da gördüm fikirleriniz nedir?

Atılan AOC monitörü alın geçin. Attığınızın parasına Philips Evnia geliyor neredeyse. Sırf ROG diye bu paralar fazla.

Teşekkürler öneri için nit değerine önemsiz mi takılıyorum acaba önerdiğiniz monitörle nit ve srgb değeri daha yüksek olan monitörler arasında kale alınacak bir fark yok mu.
Açıkcası şu an kullandığım monitörü çok gri tonlarda olduğunu düşündüğüm için değiştirmek istiyorum.
Bu bütçelerde pek farketmez diyorsanız önerdiğinizi alabilirim farklı önerileriniz olur mu onlara da açığım.
Philips evnia demişsiniz bu model nasıldır;

Teşekkürler öneri için nit değerine önemsiz mi takılıyorum acaba önerdiğiniz monitörle nit ve sRGB değeri daha yüksek olan monitörler arasında kale alınacak bir fark yok mu?
Açıkçası şu an kullandığım monitörü çok gri tonlarda olduğunu düşündüğüm için değiştirmek istiyorum.
Bu bütçelerde pek fark etmez diyorsanız önerdiğinizi alabilirim farklı önerileriniz olur mu onlara da açığım.
Philips Evnia demişsiniz bu model nasıldır;

Monitörü 1080p işlemci tabanlı oyunlar için mi kullanacaksınız? Yoksa oyun dışı tasarım vb işlerde mi kullanılacak?

Normalde bu 8000 liraydı ama fiyatı uçmuş. Valorant, CS tarzı oyunlar oynuyorsanız beklenilebilir, ya da diğer attığım alınabilir.

Çok harcamama gerek yok derseniz ya atılan AOC ya da bunu alın geçin.

Son düzenleme:
Teşekkürler öneri için nit değerine önemsiz mi takılıyorum acaba önerdiğiniz monitörle nit ve srgb değeri daha yüksek olan monitörler arasında kale alınacak bir fark yok mu.
Açıkcası şu an kullandığım monitörü çok gri tonlarda olduğunu düşündüğüm için değiştirmek istiyorum.
Bu bütçelerde pek farketmez diyorsanız önerdiğinizi alabilirim farklı önerileriniz olur mu onlara da açığım.
Philips evnia demişsiniz bu model nasıldır;
Gri tonları istemiyorsan 25g3zm alabilirsin.
Screenshot_20251129_133105_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
Screenshot_20251129_133116_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Hz takıntım yok 144 üstü olması yeterli, işlemci tabanlı oyunlardan kastınız cs2 gibi oyunlarsa evet oynuyorum fakat dediğim gibi 144 üstü olması benim için yeterli.
Tasarım vs. işler yapmıyorum isteğim sadece 144 hz üstü güzel görüntü verebilen bir monitör. Gecikme sürelerine bakınca aklımda canlanan bir şey olmuyor açıkcası 0.03 gibi gecikme süreleri ne kadar gerçeği yansıtıyor veya ne kadar efektif bir fikrim yok.
Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım rekabetçi oyunlarda uçup kaçmasına gerek yok ama hem güzel görüntü verebilen hem de en azından rekabetçi oyunlar için geriye düşürmeyecek kadar kapasitesi olan bir monitör arıyorum.
Monitörü 1080p işlemci tabanlı oyunlar için mi kullanacaksınız? Yoksa oyun dışı tasarım vb işlerde mi kullanılacak?

Normalde bu 8000 liraydı ama fiyatı uçmuş. Valorant, CS tarzı oyunlar oynuyorsanız beklenilebilir, ya da diğer attığım alınabilir.

Çok harcamama gerek yok derseniz ya atılan AOC ya da bunu alın geçin.

Hz takıntım yok 144 üstü olması yeterli, işlemci tabanlı oyunlardan kastınız cs2 gibi oyunlarsa evet oynuyorum fakat dediğim gibi 144 üstü olması benim için yeterli.
Tasarım vs. işler yapmıyorum isteğim sadece 144 hz üstü güzel görüntü verebilen bir monitör. Gecikme sürelerine bakınca aklımda canlanan bir şey olmuyor açıkcası 0.03 gibi gecikme süreleri ne kadar gerçeği yansıtıyor veya ne kadar efektif bir fikrim yok.
Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım rekabetçi oyunlarda uçup kaçmasına gerek yok ama hem güzel görüntü verebilen hem de en azından rekabetçi oyunlar için geriye düşürmeyecek kadar kapasitesi olan bir monitör arıyorum.

O zaman @bluerr hocamın attığına mutlaka bakın. Monitör diyince akla gelen ilk kullanıcı zaten. 😌

Çok harcamama gerek yok derseniz ya atılan AOC'ya da bunu alın geçin.

KTC stok gozukmuyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı