- Makaleler
- 1
Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Anakartı bayağı düşük kalmış. Ayrıca RAM 8 GB günümüz için yetersiz. RX 5700XT için bir sürü şey kısmışsınız.
Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Ram sonradan yükseltilebilen birşey.Anakartı bayağı düşük kalmış. Ayrıca RAM 8 GB günümüz için yetersiz. RX 5700XT için bir sürü şey kısmışsınız.
RAM sonradan yükseltilebilen bir şey.
Bu arada bir şey kısmadım. Corsair kasa, A2000 M.2 SSD Cooler Master 650W +80 NVMe güç kaynağı.
Söylediğim parçalar tek tek ayrı sitelerden alınırsa fiyat Bi hayli düşüyor.Anakarttan kısmışsınız. Minimum Pro4 anakart alınmalı o sisteme. Ve RAM upgradesiyle 8700-8800TL seviyelerine çıkıyor bütçe.
S2H fiyatına göre en iyisi.
2060 veya 5600XT alacaksanız o fiyata sizin bileceğiniz iş.
Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Dostum eve yeni geldim ve yoldayım.Bütçeyi 400TL aşmışsınız, anakart mATX, RAM 8 GB ve 3000MHz, Sapphire Nitro+ RX 5700XT 306mm uzunluğunda kasanın desteklediği maksimum GPU uzunluğu 300mm. Aşırı kötü, rezalet, mantıksız bir sistem toplamışsınız.
Dostum eve yeni geldim ve yoldayım.
İnternetim 0 MB olduğu için biraz acele bir sistem oldu. Bu arada aynı RAM'lerden kullanıyorum 3200 voltaj vermeden çıkıyor. Kasa konusunda haklısın benim hatam. Fakat farklı farklı sitelerden toplanırsa daha iyidir sistem olur. (Kasa hariç).
Haklısın fakat kullanıcı tercihi.RAM'in 16 GB olduğunu sonradan gördüm, yorumumu düzenledim. DLSS 2.0-ın gelmesiyle RTX 2060 Super RX 5700XT-e oranla daha alınabilir kart bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.