8000 TL PC toplama

Anakartı bayağı düşük kalmış. Ayrıca RAM 8 GB günümüz için yetersiz. RX 5700XT için bir sürü şey kısmışsınız.
Ram sonradan yükseltilebilen birşey.
Bu arada birşey kısmadım. Corsair kasa, A2000 M.2 SSD CoolerMaster 650W +80 NWME Güç Kaynağı..
Ram sonradan yükseltilebilen birşey.
Bu arada birşey kısmadım. Corsair kasa, A2000 M.2 SSD CoolerMaster 650W +80 NWME Güç Kaynağı..
S2H fiyatına göre en iyisi.
2060 veya 5600Xt alacaksanız o fiyata sizin bileceğiniz iş.

S2H fiyatına göre en iyisi.
2060 veya 5600Xt alacaksanız o fiyata sizin bileceğiniz iş.
Anakarttan kısmışsınız. Minimum Pro4 anakart alınmalı o sisteme. Ve RAM upgradesiyle 8700-8800TL seviyelerine çıkıyor bütçe.
Söylediğim parçalar tek tek ayrı sitelerden alınırsa fiyat Bi hayli düşüyor.
Arkadaş daha iyi analiz etsin diye incehesap pc toplama sihirbazı kullandım.

Bütçeyi 400TL aşmışsınız, anakart mATX, RAM 8 GB ve 3000MHz, Sapphire Nitro+ RX 5700XT 306mm uzunluğunda kasanın desteklediği maksimum GPU uzunluğu 300mm. Aşırı kötü, rezalet, mantıksız bir sistem toplamışsınız.
Dostum eve yeni geldim ve yoldayım.
İnternetim 0MB olduğu için biraz acele bir sistem oldu. Bu arada aynı ramler den kullanıyorum 3200 voltaj vermeden çıkıyor. Kasa konusunda haklısın benim hatam. Fakat farklı farklı sitelerden toplanırsa daha iyidir sistem olur. (Kasa hariç).

Dostum eve yeni geldim ve yoldayım.
İnternetim 0 MB olduğu için biraz acele bir sistem oldu. Bu arada aynı RAM'lerden kullanıyorum 3200 voltaj vermeden çıkıyor. Kasa konusunda haklısın benim hatam. Fakat farklı farklı sitelerden toplanırsa daha iyidir sistem olur. (Kasa hariç).

RAM'in 16 GB olduğunu sonradan gördüm, yorumumu düzenledim. DLSS 2.0-ın gelmesiyle RTX 2060 Super RX 5700XT-e oranla daha alınabilir kart bence.

RAM'in 16 GB olduğunu sonradan gördüm, yorumumu düzenledim. DLSS 2.0-ın gelmesiyle RTX 2060 Super RX 5700XT-e oranla daha alınabilir kart bence.
Haklısın fakat kullanıcı tercihi.
İkiside neredeyse aynı fiyatlarda zaten.
Bu arada topladığım sistemde Spec Delta 650W+80 kasa kullanılırsa fiyat 8000 seviyesine iniyor. Belirtmek istedim.
Pc Toplama Sihirbazı
Önceki sistemde yaptığım yanlışlara mütekabil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı