8000 TL sadece oyun odaklı sistem toplama

8. nesilde tekli çekirdek performansı arttı. Oyunlar için tekli çekirdek önemli. Bazı oyunlar dışında.
Anladım teşekkürler.
Eğer parçalarin gelmesi için yaklaşık 2 ay kadar bekleme süreniz var ise Nanokatalogtan sipariş verebilirsiniz, 45 gündür ürünüm gelmedi ben bekliyorum.
Ürün stoğunu sorup almayı planlıyorum oradan alacak olursam.

8. nesilde tekli çekirdek performansı arttı. Oyunlar için tekli çekirdek önemli. Bazı oyunlar dışında.
Anladım teşekkürler.
Eğer parçalarin gelmesi için yaklaşık 2 ay kadar bekleme süreniz var ise Nanokatalogtan sipariş verebilirsiniz, 45 gündür ürünüm gelmedi ben bekliyorum.
Ürün stoğunu sorup almayı planlıyorum oradan alacak olursam.
Şikayet var adlı siteden Nanokatalogun şikayetlerini incelemenizi tavsiye ederim. Stokta var diyipte 28 günde gelen ve bunun gibi yüzlerce şikayet göreceksiniz.

Mağazası filan varsa eğer oradan da alabiliriz değil mi? 😂

İstanbul' da perpa da yerleri var gitmeden önce listenizi belirtesiniz sizin için daha yararlı olabilir depolarının tam nerede olduğuyla alakalı bir bilgim yok. Bende bu şekilde yapmayı planlıyorum İstanbul'da yaşıyorsanız daha düz ayak olabilir sizin için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı