8000 TL Wireless kulaklık önerisi

Bütçe
8000

ettenduvar

Decapat
Daha fazla  
HyperX veya Razer almayı düşünüyorum. Benim için taşınılabilirlik ve pil kapasitesi çok önemli değil daha çok ses kalitesi ve mikrofon önemli.
Aklımda Razer BlackShark V2 Pro, HyperX Cloud 3 ve HyperX Cloud 3S var. Bunlar arasında kaldım. Aklımda daha çok Razer BlackShark V2 Pro modeli vardı ama bazıları BlackShark'ın menteşesinin kronik sorunlu olduğunu yazmışlar. Yardımcı olursanız sevinirim HyperX ve Razer markalarından başka Wireless kulaklık önerileriniz var mı?

HyperX HP'nin eline geçtiğinden beri kulaklıkları kötü. Razer tarafında ise bu bütçelerde kulaklık önerildiğini görmedim.

Bütçeyi arttırabilirim 10k ya kadar. BlackShark V2 Pro'da çok fazla menteşe kırılma şikayeti var. BlackShark v3'ün Pro olmayan versiyonunu almayı düşünüyorum fakat aynı sorunu yaşamak istemiyorum internette de tam bir şey bulamadım.

Bütçeyi arttırabilirim 10k ya kadar. BlackShark V2 Pro'da çok fazla menteşe kırılma şikayeti var. BlackShark v3'ün Pro olmayan versiyonunu almayı düşünüyorum fakat aynı sorunu yaşamak istemiyorum internette de tam bir şey bulamadım.
10k bütçeniz var ise Delta 2 alın. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Cloud 2 kalitesinde adam gibi kablosuz kulaklık yok daha düşüğünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı