8000 TL Yayın ve oyun için PC toplama

Bütçe
7500-8000
O sistemde işlemciyi 2700X yapın, kasayı Carbide 550W 80+ yapın. Böyle yapılırsa alınabilir ve benim attığım sistemden daha iyi.
psu ve kasa değişecek zaten işlemciyi 2700x yapmak ama mantıklı mıdır ki? sonuçta fps düşecek

Hımm şimdi ekran kartı 2060 Super yapıldı ama şöyle birr şey var performans olarak 5700XT daha iyi değil mi? Ve Ray Tracing gerekli midir?

Bütçeden 400 TL yakın tasarruf ettim. NVIDIA isterseniz bir 600 TL bütçeyi aşarak 2070S alınabilir. Ya da efsane cumayı bekleyin daha ucuza alabilirsiniz.
Kalan bütçeye ister SSD'yi 1 TB yapın ister ekran kartını ya da işlemciyi yükseltin ister daa iyi kasa ya da PSU alın isterseniz de daha iyi bir anakart ya da işlemci soğutucusu alın karar sizin.

Son düzenleme:
Not olarak sistem parçalarını az çok Emin oldum gibi Şimdi Bu sisteme 1000-2000 tl arası Monitör önerirseniz çok memnun kalacağım (2k mı ? 1080p mi ? olmalı emin değilim önerilere açığım)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı