Bunun ve üstteki ZU modelinin tek farkı hoparlör diye araştırmıştım. Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmediğim için ya samsung ya da 24g2ze alın derim.![]()
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.599,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung ODYSSEY G4 kullanıyorum. Alalı 3 ay oldu. Neredeyse sıfıra yakın ghosting var. Kesinlikle öneriyorum. Vatandan satın aldım. Samsung'un sıfır ölü piksel garantisi olduğu için benim için büyük bir artıydı. Bazı markalarda 3 ölü piksele kadar değişim veya iade hakkınız olmuyor. Buna da dikkat ederek seçim yapmalısınız bence.Güzel monitör.![]()
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
QHD var mı? Hocam peki önerir misiniz?
Bunun ve üstteki ZU modelinin tek farkı hoparlör diye araştırmıştım. Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmediğim için ya samsung ya da 24g2ze alın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.