8000 TL'ye kadar telefon önerisi


Bizzat Oppo A55 kullanıyorum tüm güncellemeleri de yükledim herhangi bir kasma/donma vs. yaşamadım. Diğer markalar (Huawei hariç) yazılım konusunda hep eline yüzüne bulaştırıyor. ColorOS kadar iyi ve stabil çalışan arayüz görmedim.
 
Çoğu Xiaomi modelini kullandım. Hepsi de gayet düzgündü. Sadece X3 Pro 1 kez servise gitti. O da batarya değişimi yapıldı 2 günde çözüldü. Oppo telefonlar piyasaya o kadar hitap etmeyen bir telefon ki övüldüğünden çok sövüldüğünü gördüm. 2 arkadaşım daha A74 kullanıyor. Frame drop arasan var batarya desen berbat. Neyse.
Batarya berbat? 2 gün şarj etmiyorum ben bu cihazı. Oyun konularında zaten iyi değil günlük kullanım telefonu bu. Arkadaşın tam aradığı şey. Oyun için bir telefon alacak olsam Oppo da Xiaomi de almam. Gider Lenovo'nun oyun telefonlarından alırım.
 
Ben olsam o bütçede Note 10 Pro, Note 11S veya 2. El-yenilenmiş 8Plus alırdım. A33, Note11 PRO falan 9000'lere yaklaştı artık bütçenizi aşıyor ama bütçeyi aşarım derseniz A33 öneririm. Kamera, ekran ve işlemci olarak güzel bir cihaz.
 

Geri
Yukarı