feelsbadman
Hectopat
Günümüz şartlarında 8000 liraya uzun vade kullanabileceğim bir sistem var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz şartlarında 8000 liraya uzun vade kullanabileceğim bir sistem var mıdır?
Merhaba ben bunun AMD versiyonunu almayı düşünüyorum darboğaz olabilir diyorlar, 1080p 75hz monitörüm var, oyunları 75 fps oynasam yeterli öyle çok büyük bir takıntım yok illahi 144fps olsun felan diye çünkü 75hz monitör yani? İleride başım ağrır mı? Seneye monitörüde değiştirmeyi düşünüyorumBütçeyi 10bine çekersen bu var, gerisi uzun vadeli olmaktan çok günü kurtarmaya yarar.
PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
AMD versiyonu kötü, düşünme bile.Merhaba ben bunun AMD versiyonunu almayı düşünüyorum darboğaz olabilir diyorlar, 1080p 75hz monitörüm var, oyunları 75 fps oynasam yeterli öyle çok büyük bir takıntım yok illahi 144fps olsun felan diye çünkü 75hz monitör yani? İleride başım ağrır mı? Seneye monitörüde değiştirmeyi düşünüyorum
Hiç mi alınmaz stoklar bitmiş intelinAMD versiyonu kötü, düşünme bile.
Hiç alınmaz değil, yine bu bütçe için en iyilerden biri olabilir ama kötü bir işlemcisi var. Bütçe belirterek yeni bir konu açıp başka önerilere de kulak vermeni tavsiye ederim.Hiç mi alınmaz stoklar bitmiş intelin
Yep işlemciyi fark etmiştim teşekkür ederimHiç alınmaz değil, yine bu bütçe için en iyilerden biri olabilir ama kötü bir işlemcisi var. Bütçe belirterek yeni bir konu açıp başka önerilere de kulak vermeni tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.