8000 TL'ye RX 7800XT ile rahat çalışabilecek bir işlemci önerisi

913750

Picopat
ASUS 7800XT Dual ekran kartım var ve 2K monitör kullanıyorum. İkinci monitörüm de var 1080p. 750W PSU var ve normalde kullandığım işlemci R5 7600. bana ekran kartımla uyumlu çalışabilecek işlemcilerden birkaç tane önerir misiniz? Limitim 8000 lira.

R5 7600 gayet yeterli zaten fazlasına gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci o ekran kartı için zaten gayet yeterli değil mi?

Bana yeterli gibi gelmiyor. Performans düşük gibi hissediyorum hatta CMD üzerindne parçaların puanlarına baktığımız şeyde işlemdci dışında parçalar 9.9 ama işlemci 7.9 olarak gözüküyordu. Ben bilgisayarı desteğe de yollamıştım işlemcisi değişmişti ama hala performansta bir sorun var gibi. İnternetten benhcmark testlerine bakıyorum ama aynı oyunda aynı ayarlarla gösterilen kadar olmuyor.

7600'ün zaten yetiyor olması lazım ama illa yükseltme yapacaksanız 9700X, 7800x3D ikilisinden biri tercih edilebilir 7600 iyi bir fiyata elden çıkarsa.

PBO kapalı mı?

Onunla ilgili bir rehber varsa atar mısınız? Veya müsaitseniz nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?

Yetmiyo olmamasına imkan yok. Sende performans obsesifliği oluşmuş. Normal performans vermesine rağmen daha çok bekliyorsun. Sat işlemciyi 7800x3d al. Yoksa problem yok.

Onunla ilgili bir rehber varsa atar mısınız? Veya müsaitseniz nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…