8000TL sistem tavsiyesi

Kasa ve güç kaynağını nasıl yapayım? Bunlardan tam verim alacak en ucuz donanımları arıyorum.

Bu kombinasyonu tercih edecekseniz hava akışı iyi olan ve sizin zevkinize uygun olan bir kasa ve 650 veya 600W +80Plus sertifikalı kaliteli bir PSU işinizi görecektir. Ama kasa konusunda hoşunuza giden ve en uygun fiyatlı kasayı araştırmanız gerekiyor. Ben yakın zamanda MSI Mag Forge serisinden bir tane aldım. İndirimdeydi. Bu seriye bakabilirsiniz. Aldığım yorumlara göre hava akışı da iyi. Yanlışım varsa benden daha bilgili arkadaşlar düzeltecektir. Teşekkürler.

Topladığım sistem 7.867 TL tutuyor.

RTX 2060 - RYZEN 3600
Çok teşekkür ederim. Hangi parçanın hangi parçayla uyumlu çalıştığı konusunda kendime güvenim pek olmadığından tavsiye sormuştum. Sonuçta adı üstünde bir sistem.. Ben hep birlikte en uyumlu çalışacak parçaları toplamak istemiştim, Baya ilgilenmişsin kardeşim teşekkür ederim..

2070S olmuyor bu bütçeye, olsa bile çok dandik sistem oluyor. Ayrı ayrı alabilir misiniz tek siteden mi toplayalım.

Doğrusu ben de one man army türü bir şey istemiyorum. Ben de bütün parçaların iyi olmasını, ekran kartının çok iyi olmasına yeğlerim. Sinerji'den verilen listedeki güç kaynağı, kasa ve SSD dışında bir şüphem yok, kardeşim zahmet etmiş, oldukça iyi bir şey yapmış. 2060 da olabilir. Türkiye'deyiz, gerçekçi olmakta yarar var.. Hattâ şöyle diyeyim iyi bir RX ekran kartından hareketle de bir sistem önerisinde bulunursanız minnettâr olurum.. Benim sorunum tüm parçaların maksimum düzeyde kaliteli olduğu ama ekran kartının da üst düzey bir ekran kartı olduğu bir sistemi bulmaktır. Kendimde bu yeteneği açıkçası pek göremiyorum, burada kim yardım ederse çok mutlu olurum. Yoksa üst düzey bir ekran kartı seçip ben de kafama göre seçebilirim. Ve itopya, sinerji'ye alerjim var. Bunlara ambargo uyguluyorum. Bunlardan link yazmayın.

i5 10400
Gigabayte H410M
2x8 3000Mhz Ram
Galax 2060 Super
Crucial 480 GB SSD
Dark Diamon Pro Mesh 6 Fan FRGB kasa
Aerocool Kcas Plus 80+ 600W güç kaynağı

Bu sistemi teknobiyotikte PC Sihirbazı aracılığı ile toplarsanız 8129 TL yapıyor.
Link vermememin sebebi sihirbazda seçili ürünler sadece kendi tarayıcımızda kayıtlı oluyor.

i5 10400
Gigabayte H410M
2x8 3000Mhz Ram
Galax 2060 Super
Crucial 480 GB SSD
Dark Diamon Pro Mesh 6 Fan FRGB kasa
Aerocool Kcas Plus 80+ 600W güç kaynağı

Bu sistemi teknobiyotikte PC Sihirbazı aracılığı ile toplarsanız 8129 TL yapıyor.
Link vermememin sebebi sihirbazda seçili ürünler sadece kendi tarayıcımızda kayıtlı oluyor.

Perfect! :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı