![]()
Lenovo Legion R27qe Monitör
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ölü piksel çıkmaz mı önceden baktım ama şikayet eden çok olmuş ama beğenende çok kararsız kaldım aslında çok büyük değilse ölü piksel ya da fazla değil ise sıkıntı değil.
Ölü piksel çıkmaz mı önceden baktım ama şikayet eden çok olmuş ama beğenende çok kararsız kaldım aslında çok büyük değilse ölü piksel ya da fazla değil ise sıkıntı değil.
Kalite kontrol tarafinda sorunu var olu pixel yaygin denebilir. Ama ciksa bile satici Hepsiburada oldugu icin degisim yapiyor sorun etmeden.
Bütçe içerisinde en iyisi bu ama hocam.Ben fazla uğraşmak istemiyorum rahatça alıp kullanmak daha iyi olur.
Bütçe içerisinde en iyisi bu ama hocam.
Lenovo cok daha iyi.https://www.hepsiburada.com/viewson...388ORT?magaza=Lugo&url_src=and-product-detail bu iyi mi olmazsa Lenovo alacağım.
Lenovo cok daha iyi.
Lenovo cok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.