8000TL'ye kadar monitör tavsiyesi

xiastel

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Palit RTX 3080 ekran kartım var 10GB olanından. Elimde bir de hazırda kullanmakta olduğum ASUS VP278qg 75 Hz monitör var. Yazık ediyorum ediyorum karta yani. 7-8k bütçelerinde FPS oyunları için düşük ms yüksek Hz monitör önerir misiniz? Panelle ilgili pek hakim değilim bazı sayfalarda 360 Hz olan monitörler var yapay yükseltilmiş mi gerçek 360 mı bilemedim, neyse teşekkürler şimdiden.

"""Panel kalitesi gerçekten kötü. 280 Hz yenileme hızına ulaşması bir şeyi değiştirmez. Önemli olan o frekanslardaki tepkime süresi ve overshoot hata oranı. Bu 2 konuda da başarısızdır Gamebooster GB-2428FF modeli yani kısacası alınmamalı. Daha malzeme kalitesine girmedim bile hiç stabil bir monitör değil. PSU'dan tut TFT'ye kadar her şeyi çöp."""

Böyle bir yorum gelmiş, bende kalitesiz malzeme kullandığını biliyorum gameboosterın klavyesini kullanmıstım. Pek sıcak gelmedi açıkcası

Merhaba arkadaşlar, Palit RTX 3080 ekran kartım var 10GB olanından. Elimde bir de hazırda kullanmakta olduğum ASUS VP278qg 75 Hz monitör var. Yazık ediyorum ediyorum karta yani. 7-8k bütçelerinde FPS oyunları için düşük ms yüksek Hz monitör önerir misiniz? Panelle ilgili pek hakim değilim bazı sayfalarda 360 Hz olan monitörler var yapay yükseltilmiş mi gerçek 360 mı bilemedim, neyse teşekkürler şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı