800TL bütçeye HyperX Cloud 2 vs Corsair Void Pro RGB Elite

Dariahlazatova

Decapat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
696
Çözümler
1
Dostlar 800TL bütçem var. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Genellikle FPS oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunları da çok oynuyorum. Çoğu zaman müzik dinliyorum ve sese çok önem veriyorum. Ergonomik ve rahat olsun istiyorum. Teşekkürler <3
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TL;DR: Void Pro Elite

Arctis 5 2019 > Corsair Void Pro > HyperX Cloud 2

Diye bir karşılaştırma yapmıştım kendime, Arctis 5 almayı düşünürken. Ancak bu sürede Arctis 5'in fiyatı 3 katına çıktı. Corsair ise, Void Pro'nun sorunları çözen Void Pro Elite serisini çıkarttı. Benim planlar ise yok oldu tabii.

Ben, Void Pro Elite derim. İlk Void olan Void RGB'yi kullanan birisi olarak, Corsair'in ciddi eksiklikleri vardı. Void Pro'da bunların birçoğunu çözdüler. Ancak Arctsi karşısında yine iyi değildi. Void Pro Elite ise tam ayarında bir model oldu.
 
Cloud II kullanıcısıyım.İki yıl önce almıştım ve hala hiçbir sıkıntısı olmadan kullanıyorum.Kulaklığın en sevdiğim yanı rahat olması,günde 10 saat kullandığım oldu ve hiçbir baş ağırısı yaşamadım.Ses kalitesi konusunda pek yorum yapamıcam malesef,bu düzeyde başka oyuncu kulaklığı denemedim.Mikrofon konusunda en iyisimi bilemem fakat discord konuşmaları ve oyun içi konuşmalarında fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı