Ancak buradaki setlerden alabilirsin sağlam bir şeyler istiyorsan bütçeyi 2 katına çıkarman gerekir.
Normal fiyatları görebilmen açısından özellikle bu şekilde arattım![]()
Ofis tarzında kullanacaksan al bunu geç.
![]()
Logitech MK270 920-004525 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech MK270 920-004525 Kablosuz Klavye Mouse Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech MK270 920-004525 Kablosuz Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, 480,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Küçük boyutlu olarak da bu var.
![]()
Logitech MK240 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech MK240 Kablosuz Klavye Mouse Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech MK240 Kablosuz Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama oyuncu klavye+fareyi arıyorsan bütçe yetersiz.
Küçükler hakkında pek bilgim yok malesef yardımcı olamayacağım ama şunu söyleyeyim çizim için mouse klavye önemli değil rahat ol animasyon son sınıf okuyan arkadaşım bile çiizm tableti kullanmadığı sıra eski bir mouse klavye ile hallediyor işini.Küçük bir şey arıyorum masam çok fazla büyük değil ona göre bir şey atar mısınız?
Oyuncu aramıyorum zaten öyle zor oyunlar oynamıyorum, MK240 hoşuma gitti fakat mouse sıkıntı çıkarır diyorlar. Roblox, ETS 2, MC tarzı oyunlar oynuyorum.
Sanırım MK240'ı alıcağım Laptopun ışıklandırmasını sarı yaparsam tatlı durur.Küçükler hakkında pek bilgim yok malesef yardımcı olamayacağım ama şunu söyleyeyim çizim için mouse klavye önemli değil rahat ol animasyon son sınıf okuyan arkadaşım bile çiizm tableti kullanmadığı sıra eski bir mouse klavye ile hallediyor işini.
Oyun bazında bakıyorsan bütçeyi 2kat yaptığında ancak güzel bir mouse veya güzel bi membrane (corsair ya da razer) oyuncu klavyesi + orta seviye mouse alabilirisin.
Ha iyi,o zaman ekipman istemeyen oyunlar oynuyorsun tasarıma göre karar ver kendin logitechin 2 li setlerinde genelde sıkıntı çıkmaz onu çok dert etme o yüzden.