800TL Kasa+PSU önerisi

Ne sorununu gördün?
Everest SGM-X7 mouse kullanıyorum, 3 ay falan oluyor, şimdiden mouse tutukluluk yapıyor, bazen sağ tık basmıyor. Everest ve Rampage kalitesiz markalar, PSU gibi yüksek maliyetli tutulması gereken bir bileşeni 600W +80 şekilde 300-400 TL'ye satıyolar, kimse babasının hayrına 300 TL'ye PSU satmaz, kalitesiz olduğu için fiyatları da bir hayli düşük. Rampage ve Everest PSU'lar ile sorun yaşayan milyar kişi var.

O dediğin mouseun aynısının tıpkısı bende var, 80 TL'ye almıştım. Mousepadli en az 1.5 sene oldu bir sorununu görmedim. Mouseun bir sıkıntısı yok, tutukluk falan da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alo ben Emre abin, sen sorun yaşamadın diye kimse sorun yaşamayacak değil. Mousepad'i bildiğin 5 liraya sanayide bulabileceğin kalitesiz kauçuklardan, mouse dış plastiği desen, pet şişeden farkı yok. Led ışıkları var sadece, o da para etmez herhalde.

evet ben yaşamadım diye kimse sorun yaşamayacak değil haklısın. e sen de o kasada sorun yaşadıysan herkes yaşamak zorunda değil ? Ürünün yorumlarında herkes olumlu yorum yapmış ?
evet ben yaşamadım diye kimse sorun yaşamayacak değil haklısın. e sen de o kasada sorun yaşadıysan herkes yaşamak zorunda değil ? Ürünün yorumlarında herkes olumlu yorum yapmış ?
Anca gülersin işte noldu?
çe
Çelişmesin kardeşim söylediklerin birbine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…