82.000 TL Overkill oyun bilgisayarı

Topladığım sistem nasıl olmuş? Fiyatını hakediyor mu?

• Evet, kesinlikle hakediyor. Bu dolar kuruyla bence bu fiyat aralığı gayet normal.

Oy: 2 4,2%
  • Hayır, fiyat çok pahalı.

Oy: 36 75,0%
  • Benim böyle bir sisteme ihtiyacım yok, o yüzden kararsızım.

Oy: 10 20,8%

• Oy verenlerin toplamı
    48
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 1tb usb fiyat artırmak için bence .

Çok daha iyisi yapılır o fiyata ben de almazdım. Arkadaşın da dediği gibi 2990WX, RTX 2080 Ti SLI gibi bir canavar çıkarılırdı ortaya.

Katılıyorum ups, taşınabilir hdd vs derken fiyat şişmiş çok saçma şekilde. Bu kadar paran olsaydı ve gidip bu sistemi toplasaydın en büyük hatalardan birini yapmış olurdun. Ayrıca 3900x veya bir süre sonra çıkacak olan 3950x gibi bir işlemci varken i9 9900k koymakta ne bileyim.

Hayır ne varsa atmadım. Sadece neredeyse çoğu kategoriden en kaliteli ürünleri seçtim. Bana göre gerekli.
Çok daha iyisi yapılır o fiyata ben de almazdım. Arkadaşın da dediği gibi 2990WX, RTX 2080 Ti SLI gibi bir canavar çıkarılırdı ortaya.
AMD İşlemcilerden nefret ediyorum. Hiç güvenilir değiller ömür konusunda ve bence Intel her anlamda daha performanslı. Intel'in extreme serisi, yine AMD'den daha ileride. AMD Alacağıma, Intel'in 10. Nesil Intel core i9 işlemci serisini beklerim daha iyi.

Önceki yazılardan biri de okumuştum. Böyle Bi sistem toplamayıp gigabyte, Asus, corsair gibi markalarla iletişe geçersen sana en iyi sistemi verebilceklerini görmüştüm.

Bana 300 tl versen yeter be reis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…