830TL M.2 SSD tavsiyesi

@ygtslck01 2000 MB/s neyine yetmiyor ne sorun olacak? Bunu sonra gelip "üzerinde 3000 MB/s yazıyor, testte 2000 çıkıyor bozuk mu" diye sormaman için söyledim. Evet dram var.

Ne bağırıyon😂 anladık tm biraz araştırdım ısınıyor demiş çoğu kullanıcı bir de ben Adana'da yaşıyorum sorun çıkmaz inşallah kafayı yiyeceğim galiba sorun bitmiyor arkadaş ya.
 
Bir alakası var mı bilmiyorum ama şu an pes indirdim oyun akıcı fakat ilk golü attım ikinci golü falan ama ikinci üçüncü maçta sadece top filelere değdinde oyun anlık drop yiyor saçma sapan bir şey ya FPS de bir oynama yok ama görüntü gol olurken takılıyor sadece gol olurken arada oyun içindede oluyor.
 
Bir alakası var mı bilmiyorum ama şu an Pes indirdim oyun akıcı fakat ilk golü attım ikinci golü falan ama ikinci üçüncü maçta sadece top filelere değdinde oyun anlık drop yiyor saçma sapan bir şey ya FPS de bir oynama yok ama görüntü gol olurken takılıyor sadece gol olurken arada oyun içindede oluyor.
Sebebinin SSD olduğunu sanmıyorum. Eğer SSD kaynaklı bir sorun yaşasaydın tüm maç boyunca hissederdin.
 
Sebebinin SSD olduğunu sanmıyorum. Eğer SSD kaynaklı bir sorun yaşasaydın tüm maç boyunca hissederdin.

Başka bir şey olduğunu sanmıyorum ya oyun sapıtıyor çok oynadığımda CS ve FPS oyunları zaten FPS düşmesi ve akıcılık sorunundan geçilmiyor.

1639673439431.png


Bu SSD'yi bu siteden aldım inşallah sorunlarımı çözernasıl Trendyol birsorun çıkarmaz inşallah eşyada.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı