Merhabalar,
Clash of Clans hesabımı inaktiflikten dolayı satıyorum. Köyün ismi "fumeca" üzülmeyin isim değiştirme hakkı bulunmakta. 84 seviye
ve yeni 9.seviye olmuş köy binası vardır. Bu nedenle her şey max değildir. Sadece laboratuvar yükselttim artık askerleri ve diğer yapıları yükseltmek size kalmış. Hesapta 2600 taş vardır. Dükkana baktığımız zaman bu miktarda yeşil taş 53 TL değerindedir dolayısıyla fiyata dahildir. Bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. 4 inşaatçı kulübesi bulunmaktadır. Dilerseniz 2600 taş ile 5.kulübeyi yapabilirsiniz.
Kamplar 6.seviye
altın madenleri 12.seviye
iksir madenleri 11.seviye
sondalar 3.seviye
toplar 10.seviye
okçu kuleleri 9.seviye
kışlalar 9 ve 10.seviye
büyücü kuleleri 5.seviye
havanlar 5 ve 6.seviye
hava savunmaları 4.seviye
klan kalesi 4.seviye
duvarlar 7.seviye
laboratuvar 7.seviyedir.
Kupa 1500-1550
6 milyon iksir ve altın kapasitesiyle birlikte 40 bin kara iksir kapasitesi bulunmaktadır. İnaktiflikten dolayı klan yoktur. Ciddi düşünenler aşağıda bulunan telefon numaramı alıp Whatsapp'tan ulaşırsa sevinirim. İşlem banka yoluyla yapılacaktır. Lütfen "İlk sen"ciler gelmesin.
NOT : Satış işlemi sadece Android işletim sistemine sahip kullanıcılara yapılacaktır maalesef
ios işletim sistemli kullanıcılara satış yapmıyoruz üzgünüm. Hesabın bulunduğu cihaz Android işletim sistemlidir.
Fiyat : 80 TL veya LoL'de 6450 (78 TL değerinde) RP ile de anlaşılabilir.
Telefon : 0 534 299 8969.