840M vs 820M Laptop?

kanunsuz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. 8 ay önce laptop bilgisayarımı garantiye verdim. Ekran kartım nvidia ge force 840m ekran kartım vardı ama garantiye gittikten sonra yeni bir laptop verdiler ama bunun ekran kartı nvidia geforce 820m geldi. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama uzun bir süre olmadı mı ?
bu zamana kadar neden getirmedin diye sorarlar
sizce sıkıntı olur mu ?

Ama Gta 5`de orta ayarlarda su kalitesi yüksek oynayabiliyorum ve 30 fps gibi bir sonuç alıyorum
Pes 2016`da ise 60 fps oynuyorum ne kadar kötü bir kart acaba ?
cevaplarsanız sevinirim

Performans farkını bilmiyorum ama şöyle söyliyim sen laptoba para vermişsin fakat ürün arıza vs. olup servise gitmiş ve ürün servisten dönmeyip yeni ürün yolluyorlarsa aynı ürünü vermek zorundalar . Bunun için sana farklı ürün veremezler sen farkına yeni vardığını söylerek adamlara söz hakkı bile vermezsen ama sana 820m li olduğu hakkında bilgilendirme yaptıkları halde sen ürünü kabul ettiysen o zaman sıkıntı olabilir.

Cihazın markası casper veya grundig mi? 840m ile 820m arasında dağlar kadar fark var.

Aynı ürünü vermeseler bile para iadesi veya bir üst modelini vermek zorunda.

Ama uzun bir süre olmadı mı ?
bu zamana kadar neden getirmedin diye sorarlar
sizce sıkıntı olur mu ?

Ama Gta 5`de orta ayarlarda su kalitesi yüksek oynayabiliyorum ve 30 fps gibi bir sonuç alıyorum
Pes 2016`da ise 60 fps oynuyorum ne kadar kötü bir kart acaba ?
cevaplarsanız sevinirim
Zaman aşımına girmiş. 8 ay uzun bir zaman.

Markası Acer Aspire Serisi birde vidalar gevşek takılmış 3 tanesi eksik bu garanti dışı bırakır mı ama laptopun içini hiç açmadım garanti dışı kalır diye 8 ay uzun bir süre olduğu için alırlarmı emin değilim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı