85₺ ISS önerisi

Arkadaşlar yorumlarda Millenicom önerip insanları yanlış yönlendirmeyelim. Adamlara ulaşmak zor + ulaştığında da sözlerini tutmuyorlar. Yöneticilerine kadar bağlandım adam bana 11 gün sonra problemi çözmek için personel gönderdi o da birşey yapamadı. Bununla ilgili konuda açtım, isteyenler bakabilirler. Sayfalarda biraz ilerlerseniz bulursunuz. 22 gün internetsiz kaldım.

Ben şu an TürkNet kullanıyorum Millenicom'a geçeceğim ama bence Millenicom daha iyi seçim olur çünkü karşında bir muhatap buluyorsun TürkNet'te günlerce internetsiz kalabilirsin.
Karşında muhattap zorda olsa buluyorsun evet ama bir faydaları yok. Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayan destek ekibiyle sinirlerinizi bozmaya birebir. Millenicom ile 22 gün internetsiz kaldım ve üstüne üstlük aboneliğimi iptal ettirmek için o kadar uğraştım ki görmeniz lazım.

TürkNet daha kötü emin olun mesela ping değerlerim fazla idi ben mesaj attıktan 5 gün sonra bana dönüş yaptılar ve dedikleri şey bizden kaynaklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…