E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:55 #1 Philips'in Hue Essential modelini almayı düşündüm ama çok anlamadığım için daha iyi seçenekler var mıdır acaba o fiyat bandında? Dosya Ekleri IMG_6830.jpeg 71,7 KB · Görüntüleme: 10 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:05
Philips'in Hue Essential modelini almayı düşündüm ama çok anlamadığım için daha iyi seçenekler var mıdır acaba o fiyat bandında?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.650 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Dün 14:06 #2 Hue her zaman güvenli limandır hocam. Olurda ileride genişletmek isterseniz kendinizi durduramazsınız. Benim ev pavyona döndü vallahi.
Hue her zaman güvenli limandır hocam. Olurda ileride genişletmek isterseniz kendinizi durduramazsınız. Benim ev pavyona döndü vallahi.
E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:12 #3 PROTECTQ dedi: Hue her zaman güvenli limandır hocam. Olurda ileride genişletmek isterseniz kendinizi durduramazsınız. Benim ev pavyona döndü vallahi. Genişletmek için tıkla... Bir de bu marka var bu nasıl bilginiz var mı? Dosya Ekleri IMG_6831.jpeg 77,4 KB · Görüntüleme: 5
PROTECTQ dedi: Hue her zaman güvenli limandır hocam. Olurda ileride genişletmek isterseniz kendinizi durduramazsınız. Benim ev pavyona döndü vallahi. Genişletmek için tıkla... Bir de bu marka var bu nasıl bilginiz var mı?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.650 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Dün 14:13 #4 eemirglr dedi: Bir de bu marka var bu nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu da iyidir, Philips'in alt markası diye biliyorum. Fakat diğer Hue ürünleri ile uyumlu çalışır mı bilmiyorum.
eemirglr dedi: Bir de bu marka var bu nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu da iyidir, Philips'in alt markası diye biliyorum. Fakat diğer Hue ürünleri ile uyumlu çalışır mı bilmiyorum.