850 TL kulaklık Önerisi

Bütçe
600-850
Anakartın ses yongası yetersiz bence, ayrıca standart Realtek yazılımına ek olarak Nahimic 3 destekli anakart olsaydı çok iyi olurdu. Zamanında HyperX Cloud 1 kullandım. Nahimic 3 destekli MSI anakartım var. Nahimic kurmadan ses kasmak çok zor ve müzik kalitesi de değişiyor. Bu konuda Cloud Alpha işine yaramaz bence.
HyperX Cloud 2'de ise ayrıntılı yazılım yok bildiğim kadarıyla. Sanal Surround'ı aç/kapa gibi basit bir işlevi var. Halbuki ses normalleştime ve seviyeleri, ses berraklaştırma, sanal Surround ve seviyeleri/modları, EQ gibi ses ayarlarıyla Blackshark V2'nin dengi Logitech Pro X kulaklıktır. Mikrofonda da bir sürü ayar var tabii ki.
İçlerinde en mantıklısı Blackshark V2 gibi görünüyor. Kablosuz olan Blackshark V2 Pro kullandığımdan dolayı bu kulaklığı biliyorum az çok. Yazılımları ve ses kaliteleri aynı benim kulaklık ile. Fikir vermesi için görsellerle yazılımını vs. de anlattığım incelemem:
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Razer Blackshark V2 modelini almaya karar verdim. Gün içerisinde siparişimi vereceğim.
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Razer Blackshark V2 modelini almaya karar verdim. Gün içerisinde siparişimi vereceğim.
Hocam aşağı yukarı aynı bütçe ile 1 aydır. Ende kulaklık araştırması yapıyorum ve daha önce rampage kullanmış biri olarak ilk defa bütçeyi bu kadar arttırdığım için biraz fazla araştırma yapıyorum.

Araştırmalarım Sonucu:
Razer BlackShark V2 için herkes övgüyle bahsediyor ama youtube daki incelemelerinde ürünün kablo yapısı dolanmaya müsait ve kopma olabileceğine değiniliyor. Ayrıca yedek padlerin olmaması ve kablosunun çıkarılabilir olmaması da biraz üzücü.

Hyperx Cloud II o kadar tutulan kulaklık, ben araştırmaya başlayınca eski olduğu ve dip ses sorununun olabileceğine değiniliyor.

Alpha ve Alpha S modellerinden Alpha S öneriliyor fakat bu da bizim bütçeden +400₺ daha fazla.
Kulaklıklarda bulunan ses kartı hayati önem arz ediyor gibi gözüküyor. Çünkü anakartım x570 ama ses kartı olmadan sesler boğuk geliyor diyen çok konu okudum.

Bende şu an Razer BlackShark V2 de kaldım. Kablosundan korkuyorum sadece. Çünkü ilk defa bu kadar bütçe ayırdığım için kulaklığın beni en az 3-4 yıl götürmesini istiyorum. Bu arada aklınızda bulunsun BlackShark V2 düne kadar en uygun incehesapda vardı. Bugün piyasa araştırması henüz yapmadım.
 

Geri
Yukarı