850 watt tam modüler PSU önerisi

Bütçe
6000
12V dediniz ya tamamı 12V olarak mı gözükmesi lazım 11.9 yetersiz mi yani? Ayrıca %70 kullanıldığını OCCT içinde nereye bakarak görüyoruz bilmediğim için soruyorum.

12V dediniz ya tamamı 12V olarak mı gözükmesi lazım 11.9 yetersiz mi yani? Ayrıca %70 kullanıldığını OCCT içinde nereye bakarak görüyoruz bilmediğim için soruyorum.

Evet, 12V kanalındaki değer ne kadar 12 değerine yakınsa o kadar iyi. ATX standartı %5'lik sapmaya izin veriyor. %0, 83'lük bir sapma var bende. Kötü değil. Aslında gayet güzel bir değer. Daha iyi olabilirdi. Ayrıca normalde 11.976'nın altına inmezdi. Şimdi nedense düşmeye başladı.

O watt kısmı senin hesaplaman gerek. Örneğin benim Sistemim toplamda 500W civarı çekiyordur diye düşünüyorum. 750W'lık bir PSU olduğundan bunun oranını alınca %66 - 70 çıkıyor. Bu şekilde.

Testi 1 saat çalıştırmak çok uzun değil mi? 10 dakika ya da 20 dakika çalıştırsam yetmez mi?

Testi 1 saat çalıştırmak çok uzun değil mi? 10 dakika ya da 20 dakika çalıştırsam yetmez mi?

1 saat falan gerek yok. Birkaç dakika yeterli. Orada ben fotoğraf çekmek için 5 saniye açtım kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…