8500 TL 2K monitör tavsiyesi

Bu model için farklı çeşit panelleri olduğunu okumuştum bir yerde bazıları kötü çıkabiliyormuş.

Maalesef bütçe artıramıyorum, en fazla bu civarlarda arıyorum.

Hayırlı olsun, umarım tekrar amazonda stoklara girer MSI G274QPF E2 modeli, ilk başta onu almayı düşünüyordum ben de. Memnun musunuz siz?

Son düzenleme:

Çok memnunum. Aynı zamanda Xbox'ta da kullanıyorum. Xbox'ta 4K 60 Hz desteğini veriyor monitör. PC tarafında ise Adaptive Sync destekliyor G-SYNC Comp. desteği yok. Bir zararını görmedim kırılma vs. olmuyor optime çalışıyor fakat yine de G-SYNC olmasını isterdim. Onun harici çok memnun kaldım monitörden. Umarım indirim yakalayabilirseniz alırsınız. Alternatif olarak AOC'a kesinlikle göz gezdirin.

Dediğiniz yerden aldım. Bir sorun yaşamadım.
Teşekkürler. Ölü piksel, ışık sızması, ghosting gibi sorunlar yaşadınız mı peki? Ve renkler sizce iyi mi, yeterince canlı mı? HDR modu nasıl? Ayrıca ısınma sorunu yaşayanlar olmuş, sizde böyle bir durum var mı? (Çok soru oldu kusura bakmayın )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…