8500 TL 2K monitör tavsiyesi

Güzel monitördür bütçenizin de altında
Bu model için farklı çeşit panelleri olduğunu okumuştum bir yerde bazıları kötü çıkabiliyormuş.

Bütçe artarsa.
Maalesef bütçe artıramıyorum, en fazla bu civarlarda arıyorum.

G274QPF E2'yi 2 hafta önce aldım 8K'ya fiyatı düşebilir.

AOC'u da araştırmanı öneririm. 2K 24 inç olan modelini 2. monitörüm olarak kullanıyorum çok memnunum. Yukarıda bıraktığım AOC'da 27 inç bütçenin 200 TL yukarısında.
Hayırlı olsun, umarım tekrar amazonda stoklara girer MSI G274QPF E2 modeli, ilk başta onu almayı düşünüyordum ben de. Memnun musunuz siz?

Son düzenleme:
Bu model için farklı çeşit panelleri olduğunu okumuştum bir yerde bazıları kötü çıkabiliyormuş.

Maalesef bütçe artıramıyorum, en fazla bu civarlarda arıyorum.

Hayırlı olsun, umarım tekrar amazonda stoklara girer MSI G274QPF E2 modeli, ilk başta onu almayı düşünüyordum ben de. Memnun musunuz siz?

Çok memnunum. Aynı zamanda Xbox'ta da kullanıyorum. Xbox'ta 4K 60 Hz desteğini veriyor monitör. PC tarafında ise Adaptive Sync destekliyor G-SYNC Comp. desteği yok. Bir zararını görmedim kırılma vs. olmuyor optime çalışıyor fakat yine de G-SYNC olmasını isterdim. Onun harici çok memnun kaldım monitörden. Umarım indirim yakalayabilirseniz alırsınız. Alternatif olarak AOC'a kesinlikle göz gezdirin.

Dediğiniz yerden aldım. Bir sorun yaşamadım.
Teşekkürler. Ölü piksel, ışık sızması, ghosting gibi sorunlar yaşadınız mı peki? Ve renkler sizce iyi mi, yeterince canlı mı? HDR modu nasıl? Ayrıca ısınma sorunu yaşayanlar olmuş, sizde böyle bir durum var mı? (Çok soru oldu kusura bakmayın :D)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı