8500 TL Drone önerisi (FPV)

ByPoine*

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar .canım sıkıldığı için drone almak istiyorum. boyutu önemli değil minik drone'lardan da olur ama sanırsam artık AliExpress'ten drone getirtemiyoruz.

DJI tello baktım ama hiçbir yerde bulamıyorum.
Aşağıya bir link bıraktım hazır FPV drone olarak alınır mı sizce? Ne dersiniz daha ucuza halledilebilir mi yoksa? Blazer Uçuşa Hazır Drone Seti

Bütçe: 8.500

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar .canım sıkıldığı için drone almak istiyorum. boyutu önemli değil minik drone'lardan da olur ama sanırsam artık AliExpress'ten drone getirtemiyoruz.

Aşağıya bir link bıraktım hazır FPV drone olarak alınır mı sizce? Ne dersiniz daha ucuza halledilebilir mi yoksa? Blazer Uçuşa Hazır Drone Seti

Hocam ilk öncelikle sakın mediamarkt vatan gibi yerlerde satılan kazık dandik droneları almayın aliexpress den drone neden sipariş edemiyoruz eskiden ediliyordu orada çok kaliteli dronelar var

Hocam bide o linkteki drone dandik sakın almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı