Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.746 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #11 snoxyyy dedi: Merhaba, hep hayalini kurduğum bilgisayarı sonunda alabileceğim. Malum LGS hediyesi, maksimum 8500TL bütçem var. Daha da pek çıkamam. MSI Optix G271 27” 1ms 144Hz FreeSync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com monitör alarak bunu alacağım. Hem 144Hz hem de 27 inç ve bayağı indirimde. Genişletmek için tıkla... Bende LGS hediyesi olarak yeni PC aldım hocam şimdiden size hayırlı olsun. Ben bunu öneririm. Anasayfa - MoleculePC MoleculePC farkıyla istersen kendi hazır sistemin oluştur, istersen de sana özel hazırladığımız hazır sistemlerden sana uygun olanı seç moleculepc.com
snoxyyy dedi: Merhaba, hep hayalini kurduğum bilgisayarı sonunda alabileceğim. Malum LGS hediyesi, maksimum 8500TL bütçem var. Daha da pek çıkamam. MSI Optix G271 27” 1ms 144Hz FreeSync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com monitör alarak bunu alacağım. Hem 144Hz hem de 27 inç ve bayağı indirimde. Genişletmek için tıkla... Bende LGS hediyesi olarak yeni PC aldım hocam şimdiden size hayırlı olsun. Ben bunu öneririm. Anasayfa - MoleculePC MoleculePC farkıyla istersen kendi hazır sistemin oluştur, istersen de sana özel hazırladığımız hazır sistemlerden sana uygun olanı seç moleculepc.com
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 19 Temmuz 2021 #12 Galaxes dedi: Bende LGS hediyesi olarak yeni PC aldım hocam şimdiden size hayırlı olsun. Ben bunu öneririm. Anasayfa - MoleculePC MoleculePC farkıyla istersen kendi hazır sistemin oluştur, istersen de sana özel hazırladığımız hazır sistemlerden sana uygun olanı seç moleculepc.com Genişletmek için tıkla... Güzel bilgisayardır
Galaxes dedi: Bende LGS hediyesi olarak yeni PC aldım hocam şimdiden size hayırlı olsun. Ben bunu öneririm. Anasayfa - MoleculePC MoleculePC farkıyla istersen kendi hazır sistemin oluştur, istersen de sana özel hazırladığımız hazır sistemlerden sana uygun olanı seç moleculepc.com Genişletmek için tıkla... Güzel bilgisayardır