8500 TL i5 6600K Sistem Toplama

Ahmed M.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar...
Sizce bu sistemde değişmesi gerek veya bu sisteme uygun olmayan bileşen var mıdır ?
Sizin tavsiyeleriniz nedir ?
(Amac: oyun, stream, video montaj.)

İşlemci: Intel Core i5-6600K 3.50 GHz
Anakart: Asus MAXIMUS VIII RANGER
Ram: Corsair CMK16GX4M2A2666C16 2 x 8GB DDR4 2666Mhz
HDD: Seagate Surveillance 1000GB 64MB
SSD: Corsair Force LX 256 GB
Grafik Kartı: Asus POSEIDON GTX980 4GB GDDR 5
CPU Soğutucu: Cooler Master V8 GTS
Güç kaynağı: ZALMAN ZM700-GV 700W
Kutu: ZALMAN Z11
Monitör: LG 29UC97-S Curved 21:9 2560x1080
Keyboard/Mause: Razer DeathStalker Chroma
Headphone: Razer Kraken
Speaker: Logitech Z533

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence bu sistemi almalısın. 8500 tl bütçeye gtx 980 ve 6600k olmamış. Gaming monitör olarak seçimin de yanlış. Stream oyun ve video montajı için bu sistem çok daha performanslıdır. Bütçeden kısıp kasayı ve güç kaynağını düşürebilirsin. Ama bence bu kadar güzel malzemeler varken kasanın da güzel olması şart dış görünüş açısından. Ekipmanları sonradan al.
SilverStone Tundra TD02-E Intel 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi

Dosya Ekleri

• eksen 8000.png
    eksen 8000.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 208
Bence sistemin gayet güzel. Şuan fiyata bakamadım. Ama benim 8500TL sistem toplasam en azından bir tane GTX980 Ti alırdım. Ek aksesuarlara çok para verdiğin için asıl sistemi bütçene göre düşük bir bütçeye toplamış oluyorsun. 2560x1440'lık bir 21.5" ekrana sahip bir monitör almalısın bence. Eğer yukarıdaki sistemin toplam 8500TL ise küçük yerlerden kısıp GTX980 Ti almanı şiddetle tavsiye ederim. Bu bütçeye yazık edersin.

Arkadaşlar çok doğru söylemişler. O bütçeye çok daha iyi bir sistem toplanabilir, freedager isimli üyenin topladığı sistem çok güzel olmuş. Üstüne 300-400 arasıda paranda artıyor ekipmanlar için. Razer mouse klavye vs. biraz fazla ekstra. İlk başta hazır böyle bir bütçen varken güzel bir kasa topla. Sonra kaliteli ekipman almaya odaklanırsın zamanla. Ayrıca dediğin işi yapmaya yeni başlıyorsan, mikrofonu şimdilik almayıp Razer Krakenin mikrofonlu olan Kraken Pro modelinide kullanabilirsin daha sonra para biriktirip alabilirsin.

Arkadaşlar çok doğru söylemişler. O bütçeye çok daha iyi bir sistem toplanabilir, freedager isimli üyenin topladığı sistem çok güzel olmuş. Üstüne 300-400 arasıda paranda artıyor ekipmanlar için. Razer mouse klavye vs. biraz fazla ekstra. İlk başta hazır böyle bir bütçen varken güzel bir kasa topla. Sonra kaliteli ekipman almaya odaklanırsın zamanla. Ayrıca dediğin işi yapmaya yeni başlıyorsan, mikrofonu şimdilik almayıp Razer Krakenin mikrofonlu olan Kraken Pro modelinide kullanabilirsin daha sonra para biriktirip alabilirsin.
Ben de hak veriyorum. Bu işte geleceğin belli olmaz. Yani ekipmana o kadar verip sistemden kısmanın manası yok bence. Gelecekte eğer başarılı olursan yeni ekipmanlar alabilirsin. Ama başarılı olamazsan 8500TL'ye GTX980 ve İ5'li bir sistemin olmuş olucak. Bizim önerimizde ise başarılı olamazsan elinde i7 OC SkyLake, GTX 980 Ti olmuş olucak. Seçim senin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı