8500 TL laptop önerisi

Bütçe
8500

ensatcgl1739

Hectopat
Daha fazla  
8500 TL laptop önerisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlarda ısınıyor yorumlara bak, daha dün forumda kullanan biri deri ısınıyor diye, daha ısınan TUF'ları neden öneriyorsun.
Artık siz anlayın, Fx serisi eski A serisi gibi ısınmıyor, size göre her model kötü zaten. Daha birkaç gün önce 16 bine 2060 alan birini övüyordunuz.

Artık siz anlayın, FX serisi eski a serisi gibi ısınmıyor, size göre her model kötü zaten. Daha birkaç gün önce 16 bine 2060 alan birini övüyordunuz.

Isınıyor kullananlar öyle söylüyor, sende ASUS TUF yok ki ROG kullanıyorsun bilmeden konuşma, o konu başka bu başka lafı değiştirme.

Isınıyor kullananlar öyle söylüyor, sende ASUS TUF yok ki ROG kullanıyorsun bilmeden konuşma, o konu başka bu başka lafı değiştirme.
Benim de birkaç arkadaşım Tuf serisi kullanıyor. 2'si Fx, 1'i A serisi kullanıyor. A serisi kullanan arkadaşım ısınma sorunundan dolayı ürünü iade etmişken Fx serisi kullanan arkadaşlarım hiç ısınma sorunu yaşamıyor. Ayrıca kendim de arkadaşımın evinde deneyimledim, malzeme kalitesi çok iyi değil fakat dediğiniz gibi ısınmıyor, Pubg oynarken ortalama 80-85 derecelerde dolandı.
Ona bakılırsa eski Nitro seriside ısınıyordu, bizzat ben kendim de deneyimledim, ısıdan kaynaklı anakartım yandı, şimdi ben Acer Nitro serisini kötülüyor muyum, hayır. Acer Nitro serisi 2020 yılından sonra soğutmayı çözdüğü için öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…