MSI Pro B850-P WiFi - MSI B850 Gaming Plus WiFi Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI Pro B850-P WiFi - MSI B850 Gaming Plus WiFi özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
DP ve HDMI farkı var tek sanırım.
aynısı hocam sadece serisi farklı tıpa tıp aynılar ama şahsen aynı paraya geliyor gaming plus X670E daha mantıklı ayrıca gaming plus serisi sıcak çalışıyor.DP ve HDMI arasında çok fark var mı?
Hocam bence bu fiyata b650 alınmazMSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Harbiden yokmuş, öyleyse bu daha iyi olur:ssd soğutucu yok
Hocam bence bu fiyata B650 alınmaz
Harbiden yokmuş, öyleyse bu daha iyi olur:
Harbiden yokmuş, öyleyse bu daha iyi olur:
ALC897 2012'de tanıtılmış ve o dönem bile üst model olarak tanıtılmamış bir kodekti, artık günümüzde tarihöncesi kalıyor. Mesela ALC1200 2020'de tanıtılmış bir kodek, üst anakartlar da günümüzde şu an genel olarak 1220 ve 4080'i kullanıyor, ondan da daha yeni. Hadi tüm detay teknik özellikleri geçtim, 897 97dB, 1200 ise 110dB. Bu da şu demek, senin biraz iyi bir kulaklığın varsa ve jaktan takılıysa senin alacağın maksimum sese kadar her şeyin daha düşük. Ben bunu kendi anakartımda Blackshark V2 X ile yaşadım mesela, ses knobunun ikinci yarısı bir işe yaramıyordu@The Man From E.A.R.T.H. Hocamın bir mesajında ALC897 olduğundan bahsetmiş X670E de. Aktif olduğunda daha iyi açıklar benden daha iyi biliyor.
ALC897 2012'de tanıtılmış ve o dönem bile üst model olarak tanıtılmamış bir kodekti, artık günümüzde tarihöncesi kalıyor. Mesela ALC1200 2020'de tanıtılmış bir kodek, üst anakartlar da günümüzde şu an genel olarak 1220 ve 4080'i kullanıyor, ondan da daha yeni. Hadi tüm detay teknik özellikleri geçtim, 897 97dB, 1200 ise 110dB. Bu da şu demek, senin biraz iyi bir kulaklığın varsa ve jaktan takılıysa senin alacağın maksimum sese kadar her şeyin daha düşük. Ben bunu kendi anakartımda BlackShark V2 X ile yaşadım mesela, ses knobunun ikinci yarısı bir işe yaramıyordune zaman ki Unify'a geçtim, o zaman gerçekten tam sesini alabilmeye başladım kulaklığın. Dediğim gibi arka plan tekniklerinde de çok farklar var tabii ki ama böyle en barizi ne deseniz ses seviyesini derdim. Ve şu anda AM5 anakartların %60'ında falan bu kodek var, MSI da sağ olsun TOMA'dan aşağı tüm modellerine itina ile bunu koyuyor.