mami4k Megapat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 106 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 17 Kasım 2020 #11 Under.nvid dedi: En iyi PSU üreten markadır. Mükemmel bir PSU. Bu arada sisteminiz nedir canavar PSU alacağınıza göre merak ettim Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş veriyorum bazı parçaları az sonra ssd için de konu açıcam. Ana parçalarımı yukarda belirttim onlar için stok bekliyorum. Seasonic olanı sipariş ettim. Konu kapanmıştır.
Under.nvid dedi: En iyi PSU üreten markadır. Mükemmel bir PSU. Bu arada sisteminiz nedir canavar PSU alacağınıza göre merak ettim Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş veriyorum bazı parçaları az sonra ssd için de konu açıcam. Ana parçalarımı yukarda belirttim onlar için stok bekliyorum. Seasonic olanı sipariş ettim. Konu kapanmıştır.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2020 #12 Bu arada aldığınız fiyat diğer sitelere göre 300 TL daha ucuz. Hayırlı olsun. Çok kaliteli bir PSU.
mami4k Megapat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 106 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 17 Kasım 2020 #13 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Bu arada aldığınız fiyat diğer sitelere göre 300 TL daha ucuz. Hayırlı olsun. Çok kaliteli bir PSU. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerr
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Bu arada aldığınız fiyat diğer sitelere göre 300 TL daha ucuz. Hayırlı olsun. Çok kaliteli bir PSU. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerr