W
WD40
Ziyaretçi
AHCI sürücüleriniz güncel mi? Değilse güncelleyin. Bence bu değerler sorun teşkil edecek seviyede düşük değil.
AHCI sürücüsü ne işe yarıyor ve nereden indirebilirim?AHCI sürücüleriniz güncel mi? Değilse güncelleyin. Bence bu değerler sorun teşkil edecek seviyede düşük değil.
SATA disklerde performans arttıran bir teknoloji. İmzanızdaki sistem güncel ise (TUF B450M Plus) bu link üzerinden SATA başlığı altındaki sürücüyü kurabilirsiniz.AHCI sürücüsü ne işe yarıyor ve nereden indirebilirim?
Bilgisizliginize veriyorum. Dilerseniz bu rehberi okurayarak bilgi edinebilirsiniz. [REHBER] SSD alırken nelere dikkat edilmeli? - Technopat SosyalNeye göre normal değil? 860 EVO modelinin okuma yazma hızları ortalama 500 MB civarında. Sadece bir ekran görüntüsüne bakıp garantiye gönderme kararını nasıl aldınız?
Hocam iops değerleriniz burada normal gözüküyor. Ama ben crystaldiskmark tan çok ASSSD nin verilerine güveniyorum. Rica etsem birde onu dener misiniz? ASSSD de iops değerlerini görebilmek için view kısmından iops su seçmeniz gerekiyor.Crystal Disk Mark bu şekilde.
Hız:
Eki Görüntüle 645055
IOPS:
Eki Görüntüle 645058
Okuma hızı yine normal ama yazma hızı az. IOPS için hangisine bakmam lazım?
Bu sorun sizin Windows'unuzdan kaynaklanıyor. "Manuel TRIM with PowerShell" şeklinde araştırıp diskinize TRIM uygulayınız. Ardından CrystalDiskMark testini yenileyiniz.Crystal Disk Mark bu şekilde.
Hız:
Eki Görüntüle 645055
IOPS:
Eki Görüntüle 645058
Okuma hızı yine normal ama yazma hızı az. IOPS için hangisine bakmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.