89 OBP ile kabul eden okula 83 OBP öğrenci kabul edilir mi?

ShiedaKaynn15

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün 9.sınıfa geçtim ve meslek lisesindeyim gitmiş olduğum lise şehir dışı oraya yerleştim gibi ama okula pek ısınamadım gibi. Geldiğim şehirde OBP 89 ile alan bir yer var benim obpm 83 denemeli miyim? Sizce neler yapabilirim? Hem meslek lisesi diye ısınamadım hem yeni bir ortam diye ayrıca hemen arkadaşlıkta edinmedim tarz insan çok yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim okuduğum okul 87 OBP ile alırken nakille 78OBP ile girenler bile vardı. Bir deneyin derim alabilirler bence.

Dostum dene ama şu arkadaş edinme konusunda bi yorumum, tavsiyem var. Dışardan göründüğü gibi olmayan çok insan var mesela ben dışarıdan çok soğuk duruyorsun der herkes bana yani milletle konuş arkadaş edin.

Benim okuduğum okul 87 OBP ile alırken nakille 78OBP ile girenler bile vardı. Bir deneyin derim alabilirler bence.

Deneyeceğim hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Lise tavsiyelerinde ilk günden arkadaş edinme falan dedikleri için kimseyle çok muhatap olmadım bir de meslek lisesi bilirsiniz ortamı az çok. Tuvalete gireyim dedim üst sınıfların sigarasından geçilmiyor yani nakili deneyeceğim sanırsam hazır daha yeni açılmışken okul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…