2070 kartla aldım hocam sistemi ben. Önerin için teşekkürler fakat bana 2070 bile fazla. Benim genel amacım ve zaten onun için gerekli işlemciyi vs. aldım. 2080 ihtiyacım yok çok profesyonel bir oyuncu ve çok oyun oynayan bir insan değilim zaten. İndirimi bile beklesem 2080 için fazladan 1k verecektim. 2700x ve 2070, evo m2 256, 3200mhz rgb ram falan toplam 9k mal oldu. Her şeyiyle rengarenk ve kaliteli bir sistem olduÖncelikle sistemi aldıysanız hayırlı olsun.
Herzaman dediğim gibi Vatan'da KDV indirimini bekleyip alsaydınız 2080 bile sığardı. Artık sistem önerilerine yazmıyorum Vatan'ı duyan mesajımı dikkat etmeyip 10 Bin TL'ye 2060 alıyorlar, para sizin paranız ben sadece öneride bulunuyorum.
Para kazanmak okadar kolay değil bu miktarı biraraya getirmek için kaç ay çalışmışsınızdır bir süre daha bekleyerek indirimleri takip edebilirsiniz.
Örnek;
Ayrıca OC olmayan Ventus seçerseniz 2700X 'de alabilirsiniz.