Elektronik 8BitDo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20240813-221836_Banggood.png

Türkiye'ye giriş yapmış, tahminimce bu hafta içi veya pazartesi elimize ulaşır, gümrükte bekletilmezse tabi.

Benim siparişimi daha kargolamamışlar. Acaba gümrüğe takılır mı iptal etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-14-07-58-51-888_com.banggood.client.jpg
    Screenshot_2024-08-14-07-58-51-888_com.banggood.client.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 92
Benim siparişimi daha kargolamamışlar. Acaba gümrüğe takılır mı iptal etmeli miyim?
Kargolama tarihi uzadı da uzadı. Müşteri temsilcisi 14'ünde gönderilecek diyordu. Gecikirse tekrar yazın dediler ama yazsak ne olacak... Ya riske edip kargoyu bekleyeceğiz, büyük ihtimal gümrükten geçmez ve satıcıya tekrar gönderilir. Sonra iade ile uğraşılır. Ya da şimdiden siparişi iptal edeceğiz.

Son durum: stoka giriş tarihi 22 Ağustos oldu, ürün tedarik edilemiyor. İptal edelim mi diye teklif ettiler. Gümrükten geçemezse ve size geri gönderilirse iade oluyor mu dedim evet dediler, ben de iptal etmedim. Tek güvencem 30 Euro limit vergi hariçse gümrükten geçebilir. Eğer vergi dahilse geçemeyip iade edilir (umarım iade edilir çünkü iade etmeyip depoya da kaldırabilirler). Risk budur diyerek alıyorum umarım elimde patlamaz. Bu arada gümrükten geçse bile vergi oranı arttığı için ek ödeme yapmamı isterler. Tariff insurance olduğu için bunu geri alabilirim.

İhtiyacım olduğundan değil aslında, bir daha bu fiyata böyle bir ürünü alamam diye takıntı yapmamdan ötürü iptal edemiyorum, bildiğin saçma şekilde sınırları zorluyorum. Biraz da merak, ilerisi için örnek oluşturur.

Son düzenleme:
Sonunda :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-14-20-38-28-221_com.banggood.client-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-14-20-38-28-221_com.banggood.client-edit.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 71
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı