betcover
Hectopat
Daha fazla
Yeşil rengini sipariş vermiştim.hocam hangi rengini söylediniz mor rengini verdim ayın 1 inden beri 11 gündür bekliyorum şaka gibi
Yeşil rengini sipariş vermiştim.hocam hangi rengini söylediniz mor rengini verdim ayın 1 inden beri 11 gündür bekliyorum şaka gibi
Benim siparişimi daha kargolamamışlar. Acaba gümrüğe takılır mı iptal etmeli miyim?
Kargolama tarihi uzadı da uzadı. Müşteri temsilcisi 14'ünde gönderilecek diyordu. Gecikirse tekrar yazın dediler ama yazsak ne olacak... Ya riske edip kargoyu bekleyeceğiz, büyük ihtimal gümrükten geçmez ve satıcıya tekrar gönderilir. Sonra iade ile uğraşılır. Ya da şimdiden siparişi iptal edeceğiz.Benim siparişimi daha kargolamamışlar. Acaba gümrüğe takılır mı iptal etmeli miyim?
https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Controller-Joysticks-Triggers-Remappable/dp/B0D72RVDLH/ref=mp_s_a_1_5?dib=eyJ2IjoiMSJ9.mi4Ns2MJPT8z69WckHjtkvsqy5XUmwXyTFaBFhLrcsPqW0rvJ3hLz3Plea7WoW-mvSDUepiJCngbNX3hX7WKtymSPXjdr46lRVqojIvywgPfD3bBeZ0_0K-JcoRZw0rmGTxxmX9BcHkD5oeIo1fLgGYkceVz-X6H9LHXuXo5EIyxWwPXwsUg6Y2kbaw2vZW_JTySo_TsQSZOtfr10jTdIg.EMGYCU1PYhv5tDtQtQkiisD8jxWyy2atB9pfsf4Kf7g&dib_tag=se&keywords=8bitdo+ultimate&qid=1723751263&sr=8-5&th=1&psc=1
Bu ürün yurt dışından mı gelecek. Ürün gümrükte kalır mı?
Hocam 21inden sonra gelirse ek vergi ödermiyizSonunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.