8'den 9'a geçerken yazın ne yapılmalı?

Sude_1091

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?

Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?
Hazirlanma. 9 daha agir olacak. Keyfini cikar gez toz. Ya da bir yerde calis istedigin bir sey varsa al. Ya da maddi durumun yetiyorsa dedigim gibi kafana ne eserse öyle takıl.

Kardeşim dinlen keyfine bak 9'a geçince sosyalleş hayatına bak.

Ders çalışmanın anlamı yok.
İş bul çalış para kazan.
@pawEn Ağır bir işte çalışmaz hem para kazanır hem keyfine bakar. O para ile gezer tozar alışveriş yapar.

Tavsiyem seni yormayacak yerlerde çalışman mesela sadece haftada 2-3 gün gideceğin veya akrabaların yanı olabilir onun dışında kendine hedef koy mesela İngilizce seviyeni yükselt, bilişim öğren, Adobe programlarına bakabilirsin kendini yormadan geliştirebilirsen gelecek için yükün azalır gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…