Hazirlanma. 9 daha agir olacak. Keyfini cikar gez toz. Ya da bir yerde calis istedigin bir sey varsa al. Ya da maddi durumun yetiyorsa dedigim gibi kafana ne eserse öyle takıl.Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?
Kardeşim dinlen keyfine bak 9'a geçince sosyalleş hayatına bak.Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?
Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?
Gez, toz, keyfine bak.Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?
Merhaba herkese ben seneye 9'a geçeceğim. Bu yazda hiçbir şey yapmıyorum sizce 9 hazırlanmak mantıklı mıdır? Ve nasıl çalışabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.