Elimde şu an A5 Ultra'nın pembe modeli var, değiştirip mouse alacağım da 8K Hz mouse almak mantıklı mı? Benim bu mouse kablosuz 4K sağlıyor fakat 2K kullanıyorum, sizce 8K alınmalı yoksa 1-2K fareler yeter mi?
Gereksiz. Şahsen kullandığım mouse olan Aula SC680 8000 Hz desteklese de kendim 1000 Hz'de kullanıyorum, hem işlemciye gereksiz yük oluyor hem de şarjından yiyor.
Elimde şu an A5 Ultra'nın pembe modeli var, değiştirip mouse alacağım da 8K Hz mouse almak mantıklı mı? Benim bu mouse kablosuz 4K sağlıyor fakat 2K kullanıyorum, sizce 8K alınmalı yoksa 1-2K fareler yeter mi?
Ürününüz 4K sağlamasına rağmen 2K kullanıyorsanız, 8K ürüne ne gerek var ? Önemli olan sağladığı Hz değeri değil. Bütçenizi söyleyin ona göre öneri yapalım. Zaten A5 sonrası ciddi fark görmek istiyorsanız segmentteki her ürün 8K sunuyor.
Ürününüz 4K sağlamasına rağmen 2K kullanıyorsanız, 8K ürüne ne gerek var? Önemli olan sağladığı Hz değeri değil. Bütçenizi söyleyin ona göre öneri yapalım. Zaten A5 sonrası ciddi fark görmek istiyorsanız segmentteki her ürün 8K sunuyor.