9.000-10.000 TL'ye monitör önerisi

iniestai

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim 5060 Ti, Ryzen 5 5600 buna uygun bir monitöre ihtiyacım var. Bütçem 9-10 bin TL. 2K alınır mı sizce? Ne alabilirim?

Samsung'un öğrenci indirimi ile 10000 TL'ye geliyor.

Merhaba, sistemim 5060 Ti, Ryzen 5 5600 buna uygun bir monitöre ihtiyacım var. Bütçem 9-10 bin TL. 2K alınır mı sizce? Ne alabilirim?

8 GB model mi ekran kartiniz? Oyleyse 2K almayin, zaten kullanamazsiniz adam gibi.
Eger 16 GB model ise de Samsung G65B oneririm ogrenci indirimiyle 10k ya geliyor. Yukarida arkadas paylasmis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8 GB model mi ekran kartiniz? Oyleyse 2K almayin, zaten kullanamazsiniz adam gibi.
Eger 16 GB model ise de Samsung G65B oneririm ogrenci indirimiyle 10k ya geliyor. Yukarida arkadas paylasmis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16 GB

32 inch almaya değermiş çok fark var mı?

27 inchteki kavis cok goze batiyor, 32 de ekran buyudugu icin kavis hiç yokmus gibi algiliyorsunuz bir yerden sonra. Yani en azindan ben 27 inch deneyimlerken hiç begenmemistim şu an guncel olarak 32 olan modelini kullanıyorum cok memnunum.

Ayrica monitorun kendi isletim sistemi var icinde Netflix YouTube gibi uygulamalar yuklu, dizi film izleyebiliyorsunuz PC'yi acmadan. Hoparlorleri de cok guzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı