Merhaba arkadaşlar 9.000 TL civarı arkadaşıma PC topluycaz uzun ömürlü bir PC istiyor.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
İyi sosyaller.
Edit: 9.000 TL'ye monitör dahil başka ekipmanlar değil.
Merhaba arkadaşlar 9.000 TL civarı arkadaşıma PC topluycaz uzun ömürlü bir PC istiyor.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
İyi sosyaller.
Edit: 9.000 TL'ye monitör dahil başka ekipmanlar değil.
Yardım etmek için sistem dizmeye çalıştım ama ekran kartı stokları yok. Bence beklemeli bulacağı ekran kartı çok uçuk fiyatlı olur Mart Nisan gibi stoklar kendine gelir büyük bir ihtimalle.
Yardım etmek için sistem dizmeye çalıştım ama ekran kartı stokları yok. Bence beklemeli bulacağı ekran kartı çok uçuk fiyatlı olur mart Nisan gibi stoklar kendine gelir büyük bir ihtimalle.
Intel Core i3-10100F 3.6 GHz LGA1200 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Zalman S2 Usb 3.0 Midi-tower Pencereli Siyah Gaming(oyuncu) Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Intel Core i3-10100F 3.6 GHz LGA1200 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Zalman S2 Usb 3.0 Midi-tower Pencereli Siyah Gaming(oyuncu) Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.