Herkese iyi forumlar. Yarım saattir falan burada bakıp okuyorum fakat net cevaba ulaşamadım. Birisi şu model ısınıyor demiş, başka birisi hayır şu model ısınıyor, şu bu sorunu var vs. demiş. Anladığım kadarıyla Monster ve Casper Excalibur pek önerilmiyor. Hiç sorun yaşamayan sadece Ideapad 3 gördüm, herkes onu önermiş. Hepsine baktım, en iyilerini seçtim, ayıkladım. Bütçem 7-8k civarı fakat 9'a da çıkabilir, 10K'yı görmesin yeter. Aralarından hangisini veya hangilerini önerirsiniz ve neden? Teşekkürler < 3 Asus TUF Acer Nitro Lenovo Ideapad 3 HP Pavilion Gaming
HP 15-EC0020NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP 15-EC0020NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus TUF FX506LU-HN053 i5-10300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Attıklarınızdan Hp dışında hepsi alınabilir. Hp'yi önermememin nedeni 3. nesil ryzen işlemci bulundurması. Eğer hp alacaksanız 4. nesil Ryzen işlemci bulunan versiyonunu satın alın.
Hem 9K ya Max alabileceğin bilgisayar 1660 Super'li oluyor laptop da 1660 Ti'lı yani neredeyse aynı performans ı veriyor o zaman ne mantığı var masaüstünün?