9.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
7-9K
Laptopların genellikle sistemleri için kısıtlı bir alanı olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Daha açıklayacak bir şey olmadığını düşünüyorum.

Hepsinin hem artısı hem de eksisi var masaüstü PC alırsan zaten 1500TL'lik anakart alman gerekecek ileri nesil bir işlemci için çok gereksiz.

Laptop almayın. Genellikle 1-2 yıla elinizde kalıyor.
9K ile güzel bir bilgisayar toplayabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. 2017'de aldım bu Casper'i, ekranı bildiğin "gone". Laptop almayın, özellikle Casper. Gidin masaüstü toplayın.

Ben de masaüstü düşünüyordum fakat yurt dışına gideceğim kesinleştiğinden dolayı laptopa dönüş yapmak zorunda kaldım yanımda götürebileyim param çöp olmasın diye. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için, Asus Tuf veya Ideapad alacağız anlaşılan. Peki bu ikisi arasından hangisini seçmeliyim son olarak ? Arada kalmamın sebebi ikisini de çok fazla övüyor olmaları

Ben şimdi almasını tavsiye etmiyorum şahsen. Piyasa şu anda uçuyor bir 1-2 yıla almasını tavsiye ediyorum. Ya laptop ya masaüstü fark etmeksizin.

Attıklarınızdan Hp dışında hepsi alınabilir. Hp'yi önermememin nedeni 3. nesil ryzen işlemci bulundurması. Eğer hp alacaksanız 4. nesil Ryzen işlemci bulunan versiyonunu satın alın.
Şu an stokta masaüstü 4.nesil bulmanız için iyi şanslar diliyorum çünkü yok.

"Siz hala burada mısınız" derken? Kardeşimize daha uzun ömürlü bir şey önerdim, hemen linçleyin. Başka bir bildiğiniz yok arkadaş masaüstü istemediğini belirtmemiş. Size iyilikte yaramıyor.
Lenovo laptopum var 9. senesinde, yenisini aldım hala sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…