9.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
9k Max ustune cikmaz
Keşke 4K yapmasaymış, ancak normal değerler.

Eki Görüntüle 2450688

O zaman 6700 saticisi iletisime gecmezse 6600 XT'yi aliyorum.

Obur satici donus yapti ama test edemeyecegimi soyluyor. Benim pek icime sinmedi. 750 TL kalan paranin ustune ekleyip PSU alsam diye dusunuyorum. 6600 XT ile kapatayim. Mantikli mi sizce?

Son düzenleme:
O zaman 6700 saticisi iletisime gecmezse 6600 XT'yi aliyorum.

Obur satici donus yapti ama test edemeyecegimi soyluyor. Benim pek icime sinmedi. 750 TL kalan paranin ustune ekleyip PSU alsam diye dusunuyorum. 6600 XT ile kapatayim. Mantikli mi sizce?
Test etmeyecekse sorunu olabilir, bu arada bütçen nedir?

7K gibi bütçem var. Elden almayi tercih ediyorum. Ankara'dayım. Bu karti ucuza buldum o yuzden almayi planliyorum. PSU dandik. Kalan para ile de PSU upgrade yapacağım.

Evi musait olmadigi icin test ettiremezmis. Goruntulu aramada karti ve testlerini gosterebilirim dedi.

7K gibi bütçem var. Elden almayi tercih ediyorum. Ankara'dayım. Bu karti ucuza buldum o yuzden almayi planliyorum. PSU dandik. Kalan para ile de PSU upgrade yapacağım.

Pek bir seçenek yok o zaman, 6600 XT al, PSU'yu sat, enermax 700W al.
İşlemcin kaldırabilir zaten, değişmene gerek yok.

Evi musait olmadigi icin test ettiremezmis. Goruntulu aramada karti ve testlerini gosterebilirim dedi.

Göstersin o zaman, bir bakalım ona göre.
Direkt fotoğraf isteyin en kötü.

Pek bir seçenek yok o zaman, 6600 XT al, PSU'yu sat, enermax 700W al.
İşlemcin kaldırabilir zaten, değişmene gerek yok.

Göstersin o zaman, bir bakalım ona göre.
Direkt fotoğraf isteyin en kötü.

FurMark var. Sizce hangi kombinasyon daha mantikli. 6600 XT icin gidip evde test etme sansim var. Kalan para ile PSU upgrade yaparim. PSU ne kadar eder? Şu an uzay montajda PC. PSU acikta. Cikartmisken fotograflari cekerim.

FurMark var. Sizce hangi kombinasyon daha mantikli. 6600 XT icin gidip evde test etme sansim var. Kalan para ile PSU upgrade yaparim. PSU ne kadar eder? Şu an uzay montajda PC. PSU acikta. Cikartmisken fotograflari cekerim.

PSU'ya gerek yok şu an, idare eder, 6800'e kadar besler.
Arada çok fiyat farkı yoksa ve sıcaklıklar iyiyse 6700 al, ancak bütçe kalmıyor gibi, 6600 XT alabilirsin.

@bdxmrz nedense RX6700 benim icime sinmedi. 6600 XT alacagim sanirim. Gonlum ona kayiyor.

PSU'ya gerek yok şu an, idare eder, 6800'e kadar besler.
Arada çok fiyat farkı yoksa ve sıcaklıklar iyiyse 6700 al, ancak bütçe kalmıyor gibi, 6600 XT alabilirsin.

800TL falan var arada.

@bdxmrz nedense RX6700 benim icime sinmedi. 6600 XT alacagim sanirim. Gonlum ona kayiyor.

800TL falan var arada.

6600 XT al, sorun olmaz.
PSU'yu 1000TL civarına satarsın, sıfır enermax 700W PSU vardı, onu alırsın.

6600 XT al, sorun olmaz.
PSU'yu 1000TL civarına satarsın, sıfır enermax 700W PSU vardı, onu alırsın.

Arada cok fark yok zaten performans olarak. Teşekkürler. Bu arada PSU satma sebebim W degil. Dragos marka. Merdiven alti ürün yuksek ihtimalle.

Arada cok fark yok zaten performans olarak. Teşekkürler. Bu arada PSU satma sebebim W degil. Dragos marka. Merdiven alti ürün yuksek ihtimalle.
Gördüm, ama patlayacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…