9.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
9k Max ustune cikmaz
@bdxmrz @efebatiin @kxy karti aldim geldim. Gow Ragnarok Frs-Fg, Fsr 3.1 kalite ve ultra oynuyorum. 100fps falan aliyorim msi afterburnere gore. Ama amd driver ile 200+ goruyorum. Hangisi dogru?

Bir de kartta fan yalpalama sorunu var. Saticiya soyledim. Fani degistirebilecegini veya ayni karttan verebilecegini soyledi. Şu an bendeki art cok temiz kullanilmisa benziyor. Tertemiz. Bunun fanini degistirmek mantikli mi? Yoksa direk yeni kart mi almak daha mantikli.

@bdxmrz @efebatiin @kxy karti aldim geldim. GoW Ragnarok Frs-Fg, FSR 3.1 kalite ve Ultra oynuyorum. 100FPS falan aliyorim MSI Afterburner'e gore. Ama AMD driver ile 200+ goruyorum. Hangisi dogru?

Bir de kartta fan yalpalama sorunu var. Saticiya soyledim. Fani degistirebilecegini veya ayni karttan verebilecegini soyledi. Şu an bendeki art cok temiz kullanilmisa benziyor. Tertemiz. Bunun fanini degistirmek mantikli mi? Yoksa direk yeni kart mi almak daha mantikli.

Afterburner doğrudur.
Umarım mining kartları değildir, yeni almanı öneririm.
Fan yalpalıyorsa temiz değildir, bir şey olmuş ki yalpalıyor.

Afterburner doğrudur.
Umarım mining kartları değildir, yeni almanı öneririm.
Fan yalpalıyorsa temiz değildir, bir şey olmuş ki yalpalıyor.

Tamamdir. Yeni kart alacagim o zaman.

@bdxmrz elimdeki kart degisecek ama bir sorum var. GoW Ragnarok ozelinde konusuyorum. Oyunu ilk acitigim zaman 30 saniye falan oyun droplu bir sekilde kasiyor. GPU kullanimi dalgali oluyor. Ama sonrasinda duzeliyor. Sebebi nedir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı