9.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
9k Max ustune cikmaz
Hocam RX 6700 xtlere bakiyorda hiç fatura garantili ürün yok. Kutu fatura garanti olmayan ürün alınır mı? Forumda 8kya buldum bir tane XFX 319 model.

Hocam RX 6700 xtlere bakiyorda hiç fatura garantili ürün yok. Kutu fatura garanti olmayan ürün alınır mı? Forumda 8kya buldum bir tane XFX 319 model.
Garantili bulmanız zaten zor, 2021 çıkışlı bir ekran kartı sonuçta. Fatura veya kutu neden insanlar tutmuyor inanılır gibi değil doğrusu.

Satıcı güvenilirse ve üründe temizse alınabilir. Şahsen aldığım ürünlerde de kutu vardı diğerleri yoktu veya hiçbiri yoktu. Şansıma pek bozuk cihaz almadım. Forumdaki satıcıda ağırlığı olan biri ise veya referansı varsa rahatlatıcı bir haber olur. Sanırım 3 fanlı bir model dediğiniz.

Garantili bulmanız zaten zor, 2021 çıkışlı bir ekran kartı sonuçta. Fatura veya kutu neden insanlar tutmuyor inanılır gibi değil doğrusu.

Satıcı güvenilirse ve üründe temizse alınabilir. Şahsen aldığım ürünlerde de kutu vardı diğerleri yoktu veya hiçbiri yoktu. Şansıma pek bozuk cihaz almadım. Forumdaki satıcıda ağırlığı olan biri ise veya referansı varsa rahatlatıcı bir haber olur. Sanırım 3 fanlı bir model dediğiniz.
DarKSaGaa hocamdan alacagim. (Gereksiz etiket atmayayim diye etiketlemedim)

DarKSaGaa hocamdan alacagim. (Gereksiz etiket atmayayim diye etiketlemedim)
Referanslı ve uzun zamandır piyasada gibi duruyor. Şahsen sahte referans veya şebeke kurma ihtimali pek olası durmuyor, tabi güveninde diyemem. Birşey olursa günah başıma kalsın istemem hocam, ne yalan söyleyeyim.
RX 6600 için çok iyi fiyat değil, RX 6700XT için ise iyi sayılır. En son baktığımda hiç görmedim zaten 7*** gibi fiyatlarda neredeyse. Pazarlık sünnettir genede.

Referanslı ve uzun zamandır piyasada gibi duruyor. Şahsen sahte referans veya şebeke kurma ihtimali pek olası durmuyor, tabii güveninde diyemem. Bir şey olursa günah başıma kalsın istemem hocam, ne yalan söyleyeyim.
RX 6600 için çok iyi fiyat değil, RX 6700XT için ise iyi sayılır. En son baktığımda hiç görmedim zaten 7*** gibi fiyatlarda neredeyse. Pazarlık sünnettir gene de.

Evet RX6600 icin cok iyi degil gibi geldi ama modelden dolayi pahali bence. Sordum son fiyat dedi.

RX 6700 XT'nin top modeli ne peki hocam? Benzer fiyatlarda ASUS Dual, PowerColor Red Devil ve Sapphire var.

RX 6700 XT'nin top modeli ne peki hocam? Benzer fiyatlarda ASUS Dual, PowerColor Red Devil ve Sapphire var.
O konuda bir fikrim yok hocam. Furmark testi isteyen, RPM oranına göre sıcaklığa bakın. O şekilde zaten nasıl bir soğutması olduğu belli olur. Ayrıca forumlara veya testlerede bakabilirsiniz.

O konuda bir fikrim yok hocam. Furmark testi isteyen, RPM oranına göre sıcaklığa bakın. O şekilde zaten nasıl bir soğutması olduğu belli olur. Ayrıca forumlara veya testlerede bakabilirsiniz.
Furmark 67 derece dedi.

Fotoğraf var mı, tüm bilgilerin gördüğü? Özellikle fan hızı.

Bugun fotograf atacak. FurMark aralarinda olur mu bilmiyorum, olmaz ise isterim.

Birde hocam NVIDIA taranda bu butcede alternatif ne var? Merak ettim arkadaslarim AMD pismanliktir NVIDIA'dan sasma diyor. AMD F/P olarak daha iyi biliyorum sorun yasamam evet ama aklima takildi.

Birde hocam NVIDIA taranda bu butcede alternatif ne var? Merak ettim arkadaslarim AMD pismanliktir NVIDIA'dan sasma diyor. AMD F/P olarak daha iyi biliyorum sorun yasamam evet ama aklima takildi.
RTX 3060 8/12 GB, RTX 2070/Super var daha çok. Onlar zayıf kalıyor, özellikle 2070 ile 3060 8GB.

"AMD pişmanlıktır" lafı sizin sistemin ne kadar kaliteli olduğuna bağlı doğrusu hocam, genede çok fazla abartı var. Provakatör demiyorum tabi ama cahil aklıyla söyleyen çok insan var. Daha kötü durumda olan Intel'i tercih etmemi söyleyen gördüm şahsen.

Tabi alıp, almamak size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı