9-12 bin TL laptop önerisi

rvltnN

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2017
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,
Oyun ve yazılım işlerim için masaüstüm var. Fakat günlük işlerimi (Word, Excel, browser kullanımı) görecek bir laptop arayışı içindeyim. Aklımda birkaç seçenek oluşturdum fakat buraya da sorarak bir fikir edinmek istedim. Kendi belirlediğim laptopları aşağıda paylaşıyorum. Laptoplar hakkındaki yorumlarınızı veya varsa başka laptop önerilerinizi bekliyorum.

1. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...2ku00vntx-pm-HBC000021REF8?magaza=Hepsiburada
2. https://www.hepsiburada.com/dell-in...buntu-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000039AE1H
3. https://www.hepsiburada.com/acer-ex...ilir-bilgisayar-nx-eghey-003-p-HBCV00002SM00H
4. LENOVO Thinkbook 15 G3 Amd Ryzen R5 5500u 16 Gb 512 Gb Ssd 15.6" Fhd Freedos 21a40039tx009 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
 
ThinkBook veya bu alınabilir, Ideapad 5 daha iyi pil ömrü sunar ThinkBook'un paneli daha iyi.

 

Hocam şöyle bir şeye denk geldim. Gaming düşünmüyordum açıkçası pil ömründen dolayı ama buna ne dersiniz?
Hocam bunun işlemcisi H model yani perfonmans için diğerlerine göre pili daha az biter karar sizin tabi ama zaten masaüstünüz varmış neredeyse hiç kullanmayacaksınız 2-3 bin verip GTX1650 almaya gerek yok bence tabi ama karar sizin.
 
4 tanenin içinde tek harici ekran karti olan Acer sanirim MX350 de fena kart değildir yani 1050 Ti ayarında yanılmıyorsam. Kasa ve panel kalitesini bilmemekle beraber ben Acer'i alırdım. Lenovodan da çok kaliteli bir kasa ve panel asla beklemiyorum günün sonunda 1 Acer 2 Dell 3 Lenovo bence.


Hocam şöyle bir şeye denk geldim. Gaming düşünmüyordum açıkçası pil ömründen dolayı ama buna ne dersiniz?

Ne olursa olsun Gaming'lerin ekranlarini diğerlerine göre daha kaliteli koyuyorlar ben olsam Acer Gaming tercih ederim pili dert ediyorsanız GPU'yu devre dışı bırakırsanız pil çok daha uzun gidecektir. Gerektiğinde de devreye alırsınız elinizin altında güçlü bir kart bekliyor olur hem de.

Burada kendisinde hangi marka varsa o markayı ölümüne savunan orta zekalılar olacaktır hocam onun için marka savunucusu mu yoksa objektif fikrini mi sunuyor ona dikkat edin. Laptop benim hobimdir belki 500 tane laptop geçmiştir elime. Laptopu zamanında Sony yapıyordu şimdi kötünün iyisi olarak ASUS'un Gaming laptopari diyebilirim Fiyat performans olarak da Acer derim hepsi aşağı yukarı kasa kalitesi birbirine yakın laptop alırken panel kalitesi çok önemli bazı laptopara öyle kötü paneller koyuyorlar ki ekrana bakmaya nefret ettiriyorlar sizi. Onun için netten alacaksanızda vatan ve Teknosa gibi mağazalardan gidip o laptupun kalitesine bakmanızı tavsiye ederim bire bir aynısını bulamazsanız da aynı markanın o sekmentte başka bir laptopundan da sonuç çıkarabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı